ÖFKE/STRES KONTROLÜ VE OLUMLAMA GRUBU

merhaba ben de sizlerdenim.. olumsuz düşüncelerimin tek sebebi su sıralar kv.. kendisi ağır psikolojik hasta agzından cıkanları söylediklerini bir bakmışsın kulağı duymuyor bir bakmıssın cokiyi davranıyor.. bu kadın benim dengemi bozdu suan 7 aylık bebeğim var.. kadında hergün telefonla arama hastalıgı var aramasını istemiyorum söylediklerini unutamıyorum nefret ediyorum anneme ananeme teyzeme ve bana hakaretlerini unutamıyorum.. eşimle kötü olmamak için susuyorum ona birşey söylemiyorum ama zaten eşim gereken herseyi fazlasıyla söylüyor beni ezdirmiyor.. ama benim içimde patlıyor.. aileme söylediklerini söylememiş gibi bir de her arayısında selam söylüyor hergün arayıp beni takip ediyor ailemle beraber miyim yoksa onlar bizim evde mi diye.. hayata küstüm resmen.. arsızlığından bıktım hasta olmadıgı zamanlarda da konusları pis hastayken daha pis.. içimden heran her saniye onunla kavga etmekten bıktım sanırım hasta olucam en sonunca kendi kendime onla savasıyorum

Benden bahsediyosun. Bende kv ve görümcenin bana anneme aileme söylediklerini unutamıyorum.
Ailemle ilgili iyi bişey söylemesini bile kaldıramıyorum. Her hareketleri batıyo. Dediğin gibi benimkilerde bi bakmışsın iyiler bi bakmışsın yine biyerden laf sokuyolar. Dengemi alt üst ettiler !!!
Ne zaman ne olacak bilemiyorum güvenmiyorum.
Geçmişte olanlar ve devamlı sinir bozan hareketler yüzünden hergün içimde onlarla kavga ediyorum bazen uyku uyuyamıyorum.
Beni sevmediklerini ve her lafların arkasında bişey olduğunu hisse diyorum. Yanlarından gidince arkamdan konuştuklarını biliyorum.
Haftada 2 gün görüyorum. Geri kalan 5 gün sinir krizlerine girerek içimde onlarla kavga ederek geçiyo.
Bıktım çooook. Herkesten uzak olmak istiyorum.
Düzelmek için pozitif olumlama ve meditasyon yapıyorum. Affetme meditasyonu falan. Faydası oluyor gibi..
Yani en azından onları affedip gözümde büyütmezsem önüme bakabilirim bunu öğrendim idrak ettim.
Ama tekrarlayıp duran hareketlerine nasıl çare bulacağım bilmiyorum.
Şuan eşim kızım ben kendi annemlerde kalıyoruz eşimin işinden dolayı.
Eve geçeceğiz bi gün illaki. Evim kv ile çok yakın. Aklım çıkıyo gitmekten. Onlarla yakın olmaktan. Offff offff

ben bazen affediyorum yani o da öyle kabulleneceğim takmayacağım diyorum ama yine başlıyor saçmalamaya.. özellikle anneme söyledikleri allaha havele ettim.. hastalığı dışında yaptığı herşey için hakkım haram olsun diyorum.. offf çok zor delirtecek beni sonunda üstelik bebeğim henüz 7 aylık

peki bizde olan bu kendi kendimize kavga etme öfke duyma olayları acaba bir hastalık mıdır

Aynen aynen. İşte o sürekli yapılan saçmalıklar beni tekrar sinirlendirip geçmişe götürüyorya zaten !! Nasıl olacal bilemiyorum sonuçta eşin ailesi. Görüşmeden olmuyor. Bende anneme söylenilenleri unutamıyorum
Benim kızımda 13 buçuk ay oldu. Çocuklarımız için iyi olmamız gerekiyo

peki bizde olan bu kendi kendimize kavga etme öfke duyma olayları acaba bir hastalık mıdır

Bilmem sanırım öyle. Yani bilemiyorum benim adlandırmam doğru olmaz sanırım. Ama hastalık gibi. Kurtulamıyoruz ki pençesinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…