ÖFKE/STRES KONTROLÜ VE OLUMLAMA GRUBU

Merhaba hanımlar. Benim zaman zaman duygusal dalgalanmalarım oluyor. Düzenli ilaç kullanıyorum. Stresi rahatlatmanın en iyi yolu sevdiğin şeyi yapmak. Güzel bir kitap, içtiğin güzel bir kahve, yürüyüş, Sohbet etmek gibi. Hep sorunla uğraşmak sorunu düşünmek yerine beynin dinlenmeye ihtiyacı var. Şehir hayatı insanı çok yoruyor. Çok stresli. Havası bile temiz değil. Yoruluyoruz. Biraz rahatlamak için meditasypn kayıtları var. Sadece gözünü kapatıp dinliyorsun. Linki de vereyim. Vereceğim link Evrim Balıkçı nın sayfası. Güzel videolar ve meditasyonlar var.
https://m.youtube.com/channel/UCHxuvU_xv6qLWq_CT4wby3g
İyi huzurlu mutlu olmak hepimizin hakkı.

AA ben de şimdi onu dinledim. Böyle şeyleri 21 gün devam ettirmemizi tavsiye ediyorlar.
Hoşgeldin canımmm.. Sevdiğin şeyleri yapmak gerçekten strese çok iyi geliyor. İş hayatı ve İstanbul gibi bir şehirde yaşamak stres kontrolünü benim için çok zorlaştırıyor ya :KK43:
Evrim Balıkçı'yı ben de dinliyorum bir de "mistik yol" diye bir kanal var. Oradaki ses kayıtları daha profesyonel oraya da bir bakın derim :KK5:
Bir de alışkanlık için doğru 21 gün diyorlar, 21 gün boyunca deneyelim mi kaçamaksız :KK73:

Haklısın ilk önce kendimi düzelteyim.

İnşallah bambaşka biri olursun :)
Boyunda uzunmuş ne güzel :)

Evet şükür ki buldum.
İlk önce eşimle konuşmalıyım bunu sakin bi anda. Oda gelsin benle beraber gitmeliyiz.
Kararşaştıralım. Ondan sonra ararım. Hem tek hem onunla girerim
Canıııım son durum nasıl bakalım, bir gelişme var mı?:KK51:

Hoşgeldin canımmm.. Sevdiğin şeyleri yapmak gerçekten strese çok iyi geliyor. İş hayatı ve İstanbul gibi bir şehirde yaşamak stres kontrolünü benim için çok zorlaştırıyor ya :KK43:
Evrim Balıkçı'yı ben de dinliyorum bir de "mistik yol" diye bir kanal var. Oradaki ses kayıtları daha profesyonel oraya da bir bakın derim :KK5:
Bir de alışkanlık için doğru 21 gün diyorlar, 21 gün boyunca deneyelim mi kaçamaksız :KK73:

Hoşbuldum. :) Mistik yol da güzel evet.kadının sesi harika. Her gün dinleyelim bence. :)

Canıııım son durum nasıl bakalım, bir gelişme var mı?:KK51:
21 gün meditasyob yapmaya karar verdim. Dün iyi geldi. Yani dinlerken sinirlendim ama sonra olumlama cümleleri içimden geçti durdu tüm gün. İyi geldi iyi gelmiş onu anladım. 21 gün deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak

21 gün meditasyob yapmaya karar verdim. Dün iyi geldi. Yani dinlerken sinirlendim ama sonra olumlama cümleleri içimden geçti durdu tüm gün. İyi geldi iyi gelmiş onu anladım. 21 gün deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak
Bilinçaltı direnmiştir. Sinir ondandır. Dinledikçe olumlu olanlar olumsuzun yerine geçer umarım, :)

Hoşbuldum. :) Mistik yol da güzel evet.kadının sesi harika. Her gün dinleyelim bence. :)

Bilinçaltı direnmiştir. Sinir ondandır. Dinledikçe olumlu olanlar olumsuzun yerine geçer umarım, :)

Fazla direndi valla :)
Ama pes etmeyeceğim. Aşacağım bu sorunu.
Amin canım teşekkür ederim :)
Kızlar meditasyonun olumlamanın etkisi giderek artar düzenle devam etmek gerek bir de profesyonel yardım aldık mı yaşam kalitemiz katlanır bence zamanla her şey güzel olacak

Ankara da ücretsiz bireysel görüşme yapan bildiğiniz psikolog var mı? Çankaya cebeci de oturuyorum
Mithatpaşa caddesinde çankaya halk sağlığı merkezi var orada ücretsiz danışmanlık veriliyomuş. Numarası yazıyo arayıp randevü alınıyormuş. Ben aramadım henüz.

selam kızlar nasılsınız?cumartesi nişanım olacak kısmetse ve isteme töreni..stresten ölüyorum.dün akşam stresten ağladım şaka gibi.bir yandan da çok mutluyum.öfkemi kontrol etmeye çalışıyorum.inşallah güzel geçer her şey için o kadar çok özendim ki.

Kızlar benim psikolojim çok kötü durumda nişan atacağım atmış bile olabilirim. Yeni işe başladım, çok bunalmış durumdayım. Acı içinde hissediyorum..

öfkeyi kontrol edebilmenin en iyi yolu, öfke yaratacak kişilere sınır koymaktan geçiyor bence, ancak aile içerisinde veyahut akraba ise bu kişi/kişiler karşımızdaki kişinin yumuşak karnını bulup ona dokundurtmakdır, böyle olduğunda karşımızdaki öfkelenecek ve durum tersine dönecektir :KK70:

öfkeyi kontrol edebilmenin en iyi yolu, öfke yaratacak kişilere sınır koymaktan geçiyor bence, ancak aile içerisinde veyahut akraba ise bu kişi/kişiler karşımızdaki kişinin yumuşak karnını bulup ona dokundurtmakdır, böyle olduğunda karşımızdaki öfkelenecek ve durum tersine dönecektir :KK70:
Haklısın ama nasıl ya o_O

X