-
- Konu Sahibi diet killer
AA ben de şimdi onu dinledim. Böyle şeyleri 21 gün devam ettirmemizi tavsiye ediyorlar.Affetme meditasyonu
Merhaba hanımlar. Benim zaman zaman duygusal dalgalanmalarım oluyor. Düzenli ilaç kullanıyorum. Stresi rahatlatmanın en iyi yolu sevdiğin şeyi yapmak. Güzel bir kitap, içtiğin güzel bir kahve, yürüyüş, Sohbet etmek gibi. Hep sorunla uğraşmak sorunu düşünmek yerine beynin dinlenmeye ihtiyacı var. Şehir hayatı insanı çok yoruyor. Çok stresli. Havası bile temiz değil. Yoruluyoruz. Biraz rahatlamak için meditasypn kayıtları var. Sadece gözünü kapatıp dinliyorsun. Linki de vereyim. Vereceğim link Evrim Balıkçı nın sayfası. Güzel videolar ve meditasyonlar var.
https://m.youtube.com/channel/UCHxuvU_xv6qLWq_CT4wby3g
İyi huzurlu mutlu olmak hepimizin hakkı.
Hoşgeldin canımmm.. Sevdiğin şeyleri yapmak gerçekten strese çok iyi geliyor. İş hayatı ve İstanbul gibi bir şehirde yaşamak stres kontrolünü benim için çok zorlaştırıyor yaAA ben de şimdi onu dinledim. Böyle şeyleri 21 gün devam ettirmemizi tavsiye ediyorlar.
Canıııım son durum nasıl bakalım, bir gelişme var mı?Haklısın ilk önce kendimi düzelteyim.
İnşallah bambaşka biri olursun :)
Boyunda uzunmuş ne güzel :)
Evet şükür ki buldum.
İlk önce eşimle konuşmalıyım bunu sakin bi anda. Oda gelsin benle beraber gitmeliyiz.
Kararşaştıralım. Ondan sonra ararım. Hem tek hem onunla girerim
Hoşgeldin canımmm.. Sevdiğin şeyleri yapmak gerçekten strese çok iyi geliyor. İş hayatı ve İstanbul gibi bir şehirde yaşamak stres kontrolünü benim için çok zorlaştırıyor ya
Evrim Balıkçı'yı ben de dinliyorum bir de "mistik yol" diye bir kanal var. Oradaki ses kayıtları daha profesyonel oraya da bir bakın derim
Bir de alışkanlık için doğru 21 gün diyorlar, 21 gün boyunca deneyelim mi kaçamaksız
21 gün meditasyob yapmaya karar verdim. Dün iyi geldi. Yani dinlerken sinirlendim ama sonra olumlama cümleleri içimden geçti durdu tüm gün. İyi geldi iyi gelmiş onu anladım. 21 gün deneyeceğim bakalım sonuç ne olacakCanıııım son durum nasıl bakalım, bir gelişme var mı?
Bilinçaltı direnmiştir. Sinir ondandır. Dinledikçe olumlu olanlar olumsuzun yerine geçer umarım, :)21 gün meditasyob yapmaya karar verdim. Dün iyi geldi. Yani dinlerken sinirlendim ama sonra olumlama cümleleri içimden geçti durdu tüm gün. İyi geldi iyi gelmiş onu anladım. 21 gün deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak
Fazla direndi valla :)Bilinçaltı direnmiştir. Sinir ondandır. Dinledikçe olumlu olanlar olumsuzun yerine geçer umarım, :)
Hoşbuldum. :) Mistik yol da güzel evet.kadının sesi harika. Her gün dinleyelim bence. :)
21 gün meditasyob yapmaya karar verdim. Dün iyi geldi. Yani dinlerken sinirlendim ama sonra olumlama cümleleri içimden geçti durdu tüm gün. İyi geldi iyi gelmiş onu anladım. 21 gün deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak
Bilinçaltı direnmiştir. Sinir ondandır. Dinledikçe olumlu olanlar olumsuzun yerine geçer umarım, :)
Kızlar meditasyonun olumlamanın etkisi giderek artar düzenle devam etmek gerek bir de profesyonel yardım aldık mı yaşam kalitemiz katlanır bence zamanla her şey güzel olacakFazla direndi valla :)
Ama pes etmeyeceğim. Aşacağım bu sorunu.
Amin canım teşekkür ederim :)
Ankara da ücretsiz bireysel görüşme yapan bildiğiniz psikolog var mı? Çankaya cebeci de oturuyorum
Mithatpaşa caddesinde çankaya halk sağlığı merkezi var orada ücretsiz danışmanlık veriliyomuş. Numarası yazıyo arayıp randevü alınıyormuş. Ben aramadım henüz.Ankara da ücretsiz bireysel görüşme yapan bildiğiniz psikolog var mı? Çankaya cebeci de oturuyorum
Sadece aile danışmanlığı varmış. Bireysel olmuyormuş.Mithatpaşa caddesinde çankaya halk sağlığı merkezi var orada ücretsiz danışmanlık veriliyomuş. Numarası yazıyo arayıp randevü alınıyormuş. Ben aramadım henüz.
Yaaa aradın mı ?Sadece aile danışmanlığı varmış. Bireysel olmuyormuş.
Psikolog hizmeti devlette çok yetersiz ya. Özelde de çok pahalı iki üç sefer gitmiyorsun ki.Yaaa aradın mı ?
Ama bireyselde var yazıyordu yaaa. Öğrendiğin iyi olmuş canım.
Aynen öyle mesela ben kim bilir kaç seans giderim :))Psikolog hizmeti devlette çok yetersiz ya. Özelde de çok pahalı iki üç sefer gitmiyorsun ki.
Neden nişan attın canım ? Anlatsan ? Belki yardımımız dokunur..Kızlar benim psikolojim çok kötü durumda nişan atacağım atmış bile olabilirim. Yeni işe başladım, çok bunalmış durumdayım. Acı içinde hissediyorum..
Haklısın ama nasıl yaöfkeyi kontrol edebilmenin en iyi yolu, öfke yaratacak kişilere sınır koymaktan geçiyor bence, ancak aile içerisinde veyahut akraba ise bu kişi/kişiler karşımızdaki kişinin yumuşak karnını bulup ona dokundurtmakdır, böyle olduğunda karşımızdaki öfkelenecek ve durum tersine dönecektir