- 14 Mart 2013
- 7.582
- 3.687
- 448
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Kızlar merhaba konuyu burada açtım ama kusura bakmayın benimki dert değil yardım istiyorum. Eşime ufak bir süpriz yapmak istiyorum neler önerirsiniz. Yılbaşı için ofisine çiçek mi göndersem acaba diye düşündüm yanındada başka bir hediye nasıl olur? Erkeğe çicek alınır mı ben hiç almadım
ya çilek filan göndersen üstüne de ateşli not yazsan daha güzel olmaz mı
işte çiçek nasıl olur onu bilemedimm
bilerek açıyorsunuz. arkadaşlar bunu bir kaç kere tekrarlarsanız ban sebebi oluyor hatırlatayım dedimKızlar merhaba konuyu burada açtım ama kusura bakmayın benimki dert değil yardım istiyorum. Eşime ufak bir süpriz yapmak istiyorum neler önerirsiniz. Yılbaşı için ofisine çiçek mi göndersem acaba diye düşündüm yanındada başka bir hediye nasıl olur? Erkeğe çicek alınır mı ben hiç almadım
bilerek açıyorsunuz. arkadaşlar bunu bir kaç kere tekrarlarsanız ban sebebi oluyor hatırlatayım dedim
devamlı yapınca birde isteyerek olunca adminler banlıyorlar. hatırlatayım dedimayy kusura bakmayın ban sebebi olduğunu bilmiyordum
devamlı yapınca birde isteyerek olunca adminler banlıyorlar. hatırlatayım dedim
heh işte bu tarz; Eki Görüntüle 1354582
Çiçek almayın bence..(erkeğe pek gönderilecek bir hediye değil)
En güzeli çikolata
Eşinize hediye almak istiyorsanız, isim yazan kalemlik kartvizitlikler var ama ofisine hediye istiyorsanız bence eşinizin
seveceği tarzda bir obje ya da resim ofise uygun olacak şekilde alabilirsiniz .
Hediye sepeti olabilir.
Meyve sepeti gonderebilirsin ofisce yerler
kendin bir paket hazırla kargoya ver :)
sevgiliye kitap diye bir reklam görüyordum bu sitede kaç güne hazırlanır bilmiyorum ama güzel bişeye benziyor.arkadaşım defter yzmaya başladı bi sene sonra verecek.bende ileride böyle birşey yaparım heralde
ASlında ilk evlendiğim yıl ben de buna benzer şeyler yaptım. Çalıştığı yere el yazımla yazılmış mektup gönderdim ama posta değil biz DHL ile çalışıyoruz kurye geçerken bırakıverdi, ya da hediye gönderdim.
Ama şimdi nedense az komik geliyor bu durum bana.
Evde versem de olurmuş diyorum.
Yani aslında öyle demez millet.
34 yaşındayım ve 10 yıldan fazladır iş hayatındayım hiç erkek ofis arkadaşmın eşinin hediye gönderdiğini görmedim.
Kaldı gönderse de sanırım çoğu insana çocuksu ve gereksiz gelir. Yoksa seni içten tebrik edip imrenecekleirni sanmıyorum.
ben hiç yollamadım canım
aslında arada aklımdan geçiyor ama sonrada saçma geliyor
Esin kac yasinda? Yasina göre bi hediye düsünelim
kızlar merhaba,
ben bissürü hedıye aldım ama dayanamadım hepsini verdim.
aslında amacım kocaman hedıye paketı yapıp işyerine postalamaktı :)
benım eşimde açık ofiste çalışıyor.10 kişi falanlar...
bir paket çikolata yollasam ofisçe yesinler dıyorum :)??
yorumlarrrrr lütfen
not.bizde 1 yıllık evlıyız:)
Evlisiniz sonuçta evde bir sürpriz hazırlamak daha mantıklı bence ya da hem ofis hem ev ikisi bir arada olsun ne olacak
eksik bişeyi varsa onu alabilirsiniz
yada istedigi bişey varsa o da olabilir
onun dışında erkege
gömlek parfüm cüzdan kemer seti
ayakkabı pantolon vs dışında pek seçenek yok
Çalışıyor musunuz? Bence güzelce giyinin süslenin hediyenizide alın ofisine gidin, çıkmasına yarım saat kala falan. Hediyesini verirsiniz. Ordanda seni yemeğe götürcem dersiniz. Oh mis... Hem hediye, hem ofisten eşi alıp yemeğe çıkarma, hem siz... Daha ne olsun :)
Geçen hafta işyerindeki bir erkek arkadaşa eşinden çikoltalı meyvelerden geldi (bonnyfood). Afiyetle tüm ofis yedik :)
Sizde öyle yapabilirsiniz
çiçek değil ayol çilekçikolataya banılmış çilekler var ya hani malum çiçek sitesinde
evet kızlar az önce çicek gönderdimmmm :) bakalım eline ulaşınca ne yapacak heyecanla bekliyorummm
Bize de yaz tepkisini
Çicekmi. hani çikolataydı sanki son karar..
Neyse iyi yapmışsın... adam şaşırmıştır...
o kadar mutlu olmuş ki telefon açtı bitanem hiç beklemiyordum çok teşekkür ederim beni çok şaşırttın dedi :) ama duygulanmış sesi titriyordu çok manidar bir not yazmıştım :)
Çok iyi yapmışsın, arada biraz erkekleri de şaşırtmalı
Aaaay sevindim adınıza bir ömür mutluluklar sizeo kadar mutlu olmuş ki telefon açtı bitanem hiç beklemiyordum çok teşekkür ederim beni çok şaşırttın dedi :) ama duygulanmış sesi titriyordu çok manidar bir not yazmıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?