- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Kızlar merhaba konuyu burada açtım ama kusura bakmayın benimki dert değil yardım istiyorum. Eşime ufak bir süpriz yapmak istiyorum neler önerirsiniz. Yılbaşı için ofisine çiçek mi göndersem acaba diye düşündüm yanındada başka bir hediye nasıl olur? Erkeğe çicek alınır mı ben hiç almadım
Çiçek almayın bence..(erkeğe pek gönderilecek bir hediye değil)
En güzeli çikolata
Meyve sepeti gonderebilirsin ofisce yerler
Ne kadar gereksiz kaj.. yani açıp ikram edecek onu mecburen. Ona özel bir şey olması daha mantıklı olur bence.ben olsam bir kutu çikolata yollarım
seni seviyorum yazılı olanlar varya ondan..
Ne kadar gereksiz kaj.. yani açıp ikram edecek onu mecburen. Ona özel bir şey olması daha mantıklı olur bence.
ayy kızma ablacım..Ne kadar gereksiz kaj.. yani açıp ikram edecek onu mecburen. Ona özel bir şey olması daha mantıklı olur bence.
ASlında ilk evlendiğim yıl ben de buna benzer şeyler yaptım. Çalıştığı yere el yazımla yazılmış mektup gönderdim ama posta değil biz DHL ile çalışıyoruz kurye geçerken bırakıverdi, ya da hediye gönderdim.evet işte paylaşacak birşey olmasın ona özel olsun isterim
yok canım kızmadımayy kızma ablacım..
haklısın aslında herkesin bilmesi olmaz..
ay o zaman fikrimi geri çektim
ofise hediye yollmasın o zaman arkideşyok canım kızmadımda ben böyle paylaşıma açık hediyeleri sevmiyorum.
ASlında ilk evlendiğim yıl ben de buna benzer şeyler yaptım. Çalıştığı yere el yazımla yazılmış mektup gönderdim ama posta değil biz DHL ile çalışıyoruz kurye geçerken bırakıverdi, ya da hediye gönderdim.
Ama şimdi nedense az komik geliyor bu durum bana.
Evde versem de olurmuş diyorum.
yok öyle değil canım. ben de gönderdim yeni evliyken ama şimdi gereksiz geliyor sanki.ofise hediye yollmasın o zaman arkideş
başka çözüm gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?