ofise hediye..

Seksi bir iççamaşırı al. Paketle. İçine "Akşama bunu denesem mi acaba ?" yaz.
Gönder.
Bayram etsin.
Çiçek, çikolata ne yaa.. Biraz hayal gücü lütfen.

:)

Yani aslında öyle demez millet.
34 yaşındayım ve 10 yıldan fazladır iş hayatındayım hiç erkek ofis arkadaşmın eşinin hediye gönderdiğini görmedim.
Kaldı gönderse de sanırım çoğu insana çocuksu ve gereksiz gelir. Yoksa seni içten tebrik edip imrenecekleirni sanmıyorum.

yok öyle değil canım. ben de gönderdim yeni evliyken ama şimdi gereksiz geliyor sanki.
belki yaş ilerleyince farklı düşünüyorsun.
belki de evlilik cicim ayını atlatınca.
ben hiç yollamadım canım
aslında arada aklımdan geçiyor ama sonrada saçma geliyor

Seksi bir iççamaşırı al. Paketle. İçine "Akşama bunu denesem mi acaba ?" yaz.
Gönder.
Bayram etsin.
Çiçek, çikolata ne yaa.. Biraz hayal gücü lütfen.

:)
Şunu yapabilcek kadın var acaba dürüstçe.Aklı kıt erkek de onu ulu orta yerde açarsa tam fantazi olur.

Esin kac yasinda? Yasina göre bi hediye düsünelim

kızlar merhaba,
ben bissürü hedıye aldım ama dayanamadım hepsini verdim.
aslında amacım kocaman hedıye paketı yapıp işyerine postalamaktı :)
benım eşimde açık ofiste çalışıyor.10 kişi falanlar...
bir paket çikolata yollasam ofisçe yesinler dıyorum :)??
yorumlarrrrr lütfen
not.bizde 1 yıllık evlıyız:)

Evlisiniz sonuçta evde bir sürpriz hazırlamak daha mantıklı bence ya da hem ofis hem ev ikisi bir arada olsun ne olacak

Evlisiniz sonuçta evde bir sürpriz hazırlamak daha mantıklı bence ya da hem ofis hem ev ikisi bir arada olsun ne olacak

ee ne yapabilirim peki??

ee ne yapabilirim peki??
Ofise hediye göndermeye karşı değilim güzel olur bence neden olmasın ama sürpriz orada bitmesin tam eşinizin sürpriz bitti sandığı zaman da evde özel şeyler... Güzel bir masada yemek sonra film falan sonrası size kalmış

ofise ne gönderebilirim yada ben kendimde götürebilirim illa başkasının götürmesine gerek yok :)

eksik bişeyi varsa onu alabilirsiniz
yada istedigi bişey varsa o da olabilir
onun dışında erkege
gömlek parfüm cüzdan kemer seti
ayakkabı pantolon vs dışında pek seçenek yok

Çalışıyor musunuz? Bence güzelce giyinin süslenin hediyenizide alın ofisine gidin, çıkmasına yarım saat kala falan. Hediyesini verirsiniz. Ordanda seni yemeğe götürcem dersiniz. Oh mis... Hem hediye, hem ofisten eşi alıp yemeğe çıkarma, hem siz... Daha ne olsun :)

ayy evet bencede çok güzel fikirrr

Geçen hafta işyerindeki bir erkek arkadaşa eşinden çikoltalı meyvelerden geldi (bonnyfood). Afiyetle tüm ofis yedik :)
Sizde öyle yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…