- 6 Şubat 2014
- 973
- 1.075
- 408
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Kızlar merhaba konuyu burada açtım ama kusura bakmayın benimki dert değil yardım istiyorum. Eşime ufak bir süpriz yapmak istiyorum neler önerirsiniz. Yılbaşı için ofisine çiçek mi göndersem acaba diye düşündüm yanındada başka bir hediye nasıl olur? Erkeğe çicek alınır mı ben hiç almadım
Yani aslında öyle demez millet.işte bu zamanlarda biraz cahil oluyor sanırım insan onu sevdiğimi herkes görsün istiyorum.. onun benim için değerli olduğunu bilsinler istiyorum ayyy ne kadar düşünceli eşin var desinler oda mutlu olsun(sanki onların demesiyle düşünceli olcam ya )
ben hiç yollamadım canımyok öyle değil canım. ben de gönderdim yeni evliyken ama şimdi gereksiz geliyor sanki.
belki yaş ilerleyince farklı düşünüyorsun.
belki de evlilik cicim ayını atlatınca.
Şunu yapabilcek kadın var acaba dürüstçeSeksi bir iççamaşırı al. Paketle. İçine "Akşama bunu denesem mi acaba ?" yaz.
Gönder.
Bayram etsin.
Çiçek, çikolata ne yaa.. Biraz hayal gücü lütfen.
:)
Kızlar merhaba konuyu burada açtım ama kusura bakmayın benimki dert değil yardım istiyorum. Eşime ufak bir süpriz yapmak istiyorum neler önerirsiniz. Yılbaşı için ofisine çiçek mi göndersem acaba diye düşündüm yanındada başka bir hediye nasıl olur? Erkeğe çicek alınır mı ben hiç almadım
ben yolladım ama şimdi yollamam kesinlikle.ben hiç yollamadım canım
aslında arada aklımdan geçiyor ama sonrada saçma geliyor
Yaşını öğrenmeden bir konuya yorum yapamıyorsun değil mi?Esin kac yasinda? Yasina göre bi hediye düsünelim
Şunu yapabilcek kadın var acaba dürüstçe.Aklı kıt erkek de onu ulu orta yerde açarsa tam fantazi olur.
Seksi bir iççamaşırı al. Paketle. İçine "Akşama bunu denesem mi acaba ?" yaz.
Gönder.
Bayram etsin.
Çiçek, çikolata ne yaa.. Biraz hayal gücü lütfen.
:)
Şunu yapabilcek kadın var acaba dürüstçe.Aklı kıt erkek de onu ulu orta yerde açarsa tam fantazi olur.
Esin kac yasinda? Yasina göre bi hediye düsünelim
Yani aslında öyle demez millet.
34 yaşındayım ve 10 yıldan fazladır iş hayatındayım hiç erkek ofis arkadaşmın eşinin hediye gönderdiğini görmedim.
Kaldı gönderse de sanırım çoğu insana çocuksu ve gereksiz gelir. Yoksa seni içten tebrik edip imrenecekleirni sanmıyorum.
Evlisiniz sonuçta evde bir sürpriz hazırlamak daha mantıklı bence ya da hem ofis hem ev ikisi bir arada olsun ne olacak
Ofise hediye göndermeye karşı değilim güzel olur bence neden olmasın ama sürpriz orada bitmesin tam eşinizin sürpriz bitti sandığı zaman da evde özel şeyler... Güzel bir masada yemek sonra film falan sonrası size kalmışee ne yapabilirim peki??
Ofise hediye göndermeye karşı değilim güzel olur bence neden olmasın ama sürpriz orada bitmesin tam eşinizin sürpriz bitti sandığı zaman da evde özel şeyler... Güzel bir masada yemek sonra film falan sonrası size kalmış
işte bu zamanlarda biraz cahil oluyor sanırım insan onu sevdiğimi herkes görsün istiyorum.. onun benim için değerli olduğunu bilsinler istiyorum ayyy ne kadar düşünceli eşin var desinler oda mutlu olsun(sanki onların demesiyle düşünceli olcam ya )
Çalışıyor musunuz? Bence güzelce giyinin süslenin hediyenizide alın ofisine gidin, çıkmasına yarım saat kala falan. Hediyesini verirsiniz. Ordanda seni yemeğe götürcem dersiniz. Oh mis... Hem hediye, hem ofisten eşi alıp yemeğe çıkarma, hem siz... Daha ne olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?