Of düzelir mi bu korku geçer mi kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olabilir bence böyle bir korku. Kendini suçlu hissetme öncelikle. Ama hislerinden emin olmaya çalış. Nişanlını gerçekten seviyor musun, aynı evi ve hayatı paylasmak istiyor musun, kendi içinde biraz bunları sorgula. Evliliğin sorumluluk getirdiği doğru ama bütun yükleri hızlıca yüklenmek ve hemen çocuk yapmak zorunda değilsin. Kendini ve eşini tanı. Etrafın baskısına kulak asma.
Mutlu bir gelecek diyorum...

Konu sahibi öyle anlamamış cevap vermiş o yoruma.

bu attığınız ifade ve ciddi bir şekilde söylediğiniz kelimeye insanlar tepki gösterince ironi demeniz bir garip.Ben konuyu siz ironi yapın diye açmadım kendinize eğlenecek farklı yerler farklı işler farklı hobiler bulmanızı tavsiye ediyorum birazcıkta vicdan diliyorum tabi.

Çok teşekkür ediyorum nezaketiniz ve iyi dilekleriniz için

Ailenizden alişik olduğunuz bir düzenden çıkıp kendi hayatınızı kuruyorsunuz ev kurma koşturmalar yapabilir miyim diye düşünmek bence gayet normal çocuk için acele etmeyin evliliğinizi yaşayın mutluluklar dilerim

Yorumlari okuyunca neden olumsuz yorum oldugunu anlayamadim
Neden saldirmaya hazir gorumce gibi saldiriya gecilmis anlam veremedim

Konu sahibi evlilik yaklastikca korkuyorum demis ne yapabilirim demis demi benmi yanlis anliyorum... cunku bu gayet normal bi durum. Bu durumu yasayan Hemcinslerinden yorum destek gormek icin sormus diye hissettim

Okurken beynim yandı
Hiç mi ne yazdım ben diye bir okumuyorsunuz

Korkudan ziyade nişanlını sevemediğini düşünüyorum. Yoksa insan gün sayar evlenmeye

İçinden evlenmek gelmiyorsa evlenme. Oturmayan bir şeyler var demek ki. Kuzenimde evleneceği son gece hıçkıra hıçkıra ağladı evlenmek istemiyorum diye halbuki kendi sevip evleneceğim demişti biz hepimiz kendisi dahil evlilik korkusu sanmıştık ama aradan 1 yıl geçti boşandı. Üstüne çocukta eklendi. Keşke o gece vazgeçseymişim diyip duruyor. Elle tutulur bir sebep yoktu ama içi tam emin olamamış demek ki. Sonradan da sorunlar patladı. İnsan gerçekten evlenmek istiyorsa gözü bir şey görmüyor çünkü eğer böyle korkunuz felan varsa içinizde oturmayan bir şeyler var demek ki

Evlenene kadar geçmiyor bu korkular ama sevdikçe nişanlını azalması lazım. Sorumluluklar zor evet ama sevince herşey güzel ve daha kolay. Hayat boyu aile evinde yaşamak da zor hayırlı zamanda doğru insanı bulup evlenmek güzel bi şey korkmayın

Ben de istiklal caddesinde elimde gelinlikle ağlayarak nişanlımı arayıp ben vazgeçtim diyecektim babam engel oldu. Ki çok seviyordum yani iş ciddiye binince, ruhunuz özgürse n’oluyo ya oluyor insan. Ama sorumluluk artışı kısmı özellikle çocuktan sonra bayağı fena.. Her şeye rağmen iyi ki de eşimle evlenmişim.

Size mutluluklar dilerim. İnsanız sonuçta elbette bu kadar önemli konularda duygularımız pinpon oynayabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…