- 10 Aralık 2009
- 4.111
- 5
- 38
zaten siz odunları genel özellği bu benkıde ışveye gelince pek bi çalışkan oluveriyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten siz odunları genel özellği bu benkıde ışveye gelince pek bi çalışkan oluveriyo
tedavisi henüz bulunamadı anca baltayla budayabiliyorsunuz ama oda hemen sonuç vermez zaman gerekk
karıya bak senn arada taktik ver bari bizde özümüzü unutmayalımmm
: - Ben Geldim.. hanımlarr.
saolun doktor hanım tedevisi varmıki acep bu hastalığın
ahh ahhh ne çilemiz varmış şu dünyada kardeşimm
ayıpsın her saat seans var sana gülüm
aboooo fışşşş aneyyy ben dedimm bu karının elinden her iş geliyorr diye burcummm
aboooo fışşşş aneyyy ben dedimm bu karının elinden her iş geliyorr diye burcummm
burcum öteki tarafa ne yazdın öle ya oruçlu oruçlu gül gül içim çıktı
ya yokmu bunları yontmanın bir formülü:84:
ne yazmış kısss merak ettimm..:26::26:
:85::85::85:tedavisi henüz bulunamadı anca baltayla budayabiliyorsunuz ama oda hemen sonuç vermez zaman gerekk
benim 11+2 oldu hala yontulmadı be bacumm
çok umutlanma derim bennnn
aboooww deme kııı bende zamanla düzelir diye umut ediyodum
:85::85::85:
aboooww deme kııı bende zamanla düzelir diye umut ediyodum
abowww neşem senın de gözünden kaçmıyı heççç çok pardon yaw harf hatası yapmısım
abowww neşem senın de gözünden kaçmıyı heççç çok pardon yaw harf hatası yapmısım
ben dedim elinden her iş geliyor diye inanmadınnn
kızlar ya topikte dolaşırken gördüm şimdi şeftali tatlısı deniycem bu akşam kocacıma süpriz yapayım bari bak bir günde yontuldum
yok anamm yok düzelmezz hatta sana diyim mi adam hatırlamıyor yetmıyomus gıbı bide ben hatırlatınca aaa ben ıkı gün sonra sanıyodum dıyorr