- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın bebiş yaa unutuyorum ben kendimi
eee tabı benım gıbı kanatlı odunlarda olabılyorrrr arada her herkesın cınsı farklıı
bence vitrin takımı bile olurr gerçi onları yaptırıcak olanda bir odun anısı çok olur
tabi hayatım değişiyor konsantre odunlar bıle olabılırtabi canımm mertebeye göre değişiyor sıralama
yok laaa benımkıde kabul edıyor edıyorsa hecc değişmeyecektir demektir ben odun dıyıp gececk iştegeçende benimki kabul etti odunluklarını tamam dedi ben senin gibi değilim dedi sen benden 2 gömlek üstünsün dedi buda bi başlangıçmıdır acaba bilemedim şimdi
geçende benimki kabul etti odunluklarını tamam dedi ben senin gibi değilim dedi sen benden 2 gömlek üstünsün dedi buda bi başlangıçmıdır acaba bilemedim şimdi
her odunun bır oduncusu vardır kendime bir oduncu gömleği almalyımmm
tabi hayatım değişiyor konsantre odunlar bıle olabılır
yok laaa benımkıde kabul edıyor edıyorsa hecc değişmeyecektir demektir ben odun dıyıp gececk işte
Topikin adına bayıldım ahahaha
küçükkene mı giyodunnn kızzz
bende var küçüklüklerimi gönderiyim sana burcum
küçükkene mı giyodunnn kızzz
devamında evet yontulmaya hazırım dediyse bu bi başlangıç yok sadece kabul edip bununla kaldıysa hiç bi halt etmeye niyeti yok demektir
hoşgeldinn şekerimm görüşemedik ne zamnadırr heee
baltayı da unutma lennn
hıııı bak daha ozamanlardan belliymiş odun olaciiiimmmm bu benim değil hep annemin suçu :82::82: