- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
hıııı bak daha ozamanlardan belliymiş odun olaciiiimmmm bu benim değil hep annemin suçu :82::82:
olabilerrrrr dur kıss hakkattt alışverişe cıkınca bulursam alacam ama o gömlekler kısın cıkıyooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hıııı bak daha ozamanlardan belliymiş odun olaciiiimmmm bu benim değil hep annemin suçu :82::82:
heee seninki istisna örnek olsun diye aldık seni aramıza
bende geldim eşimle 4 tane doğum günü geçirdim hiçbirinde ne kutladı ne de hediye aldı odunsun diyom kızıyo bana yalanmı sizce odun deilde ne :84::84::84::84::84:
bende geldim eşimle 4 tane doğum günü geçirdim hiçbirinde ne kutladı ne de hediye aldı odunsun diyom kızıyo bana yalanmı sizce odun deilde ne :84::84::84::84::84:
hoşgeldinn şekerimm görüşemedik ne zamnadırr heee
ben geldimmm
bence sende hiiiiiç masum değilsinnnn
bir odun sevgilisi nişanlısı ya da eşi daha geldi hoşgeldinnn
seninki tam odunlardan yontulmamış olanlardan hoşgeldin bacım
yok kız benim işve cilve yerinde burcum bilir çaktırma da öyle pek ince sürprizler yapamam o da olmasın dimi ya nolcak
zaten siz odunları genel özellği bu benkıde ışveye gelince pek bi çalışkan oluveriyobir odun sevgilisi nişanlısı ya da eşi daha geldi hoşgeldinnn
yok kız benim işve cilve yerinde burcum bilir çaktırma da öyle pek ince sürprizler yapamam o da olmasın dimi ya nolcak
saolun doktor hanım tedevisi varmıki acep bu hastalığınevet bayan teşhisiniz doğru eşiniz tam bir katıksız odundur.
odun ve odunhastalıkları doktoru
BURCUHAYAL
ahh kaderdaşımmm aynı yaaa
aşk böcüğü bu senın içinevet bayan teşhisiniz doğru eşiniz tam bir katıksız odundur.
Odun ve odunhastalıkları doktoru
burcuhayal
evet aynen öle:82::82:Saolun doktor hanım tedevisi varmıki acep bu hastalığın
Eğer odunlukk butun organları sarmışsa sadece odununuzu uyutarak tedavı edebilirz yok bır kısımda görülüyorsa sanırım zamanla yontabılırız
ahh ahhh ne çilemiz varmış şu dünyada kardeşimm
saolun doktor hanım tedevisi varmıki acep bu hastalığın
ahh ahhh ne çilemiz varmış şu dünyada kardeşimm
Eğer odunlukk butun organları sarmışsa sadece odununuzu uyutarak tedavı edebilirz yok bır kısımda görülüyorsa sanırım zamanla yontabılırızevet aynen öle:82::82:
hoşbuldum canım saol hakket yontulmamış ya 4 senedirde yontamadım napçam bilmem