- 1 Ağustos 2011
- 364
- 1
iyi yapmışsınnnnn ben aynı şeyi yapmadığıma çok pişmanım benimki böreği çok sever kendisi makedon göçmenidir göçmenlerde hamurişine düşkündür neyse yeni evliyiz 4-5 aylık felan ben üşenmedim oturdum sırtlarım ağrıdı ama börek açtım ona evde patates vardı patatesli yaptım akşam eve geldi akşam yemeğinede börekleri koydum sofraya böreklere baktı neyli yaptın bunları dedi patatesli yaptım dedi keşke ıspanaklı yapsaymışsın dedi ama yedi bu 1.siydi
daha sonra ıspanaklı peynirli istiyomuş beyfendi tamam dedim ıspanak aldım peynirini koydum yine açma börek yaptım bu seferde çok peynir koymuşsun annem böle yapmıyodu şöle yapsaydın dedi ve bu ikinci oldu o gün dedimki sana bir daha açma börek yapamayacağım canın çok çekiyorsa ararsın anneni böreği yapar sende yersin misafire yapacağım kendime yapacağım börekten yersen yiyebilirsin ama senin için börek yapmayacağım dedim bundan sonra yapmıyorum yaaaaaaaaaaaaa hepsi bölee bunların kalasss
ayol annesinde yer yer yer bana gelince ben sebze sevmem der ee annende yiyorsun dediğimde amaaan sende o çok nadir kırmamak için yerim der yani kuzum aynı tas aynı hamam