- 11 Mart 2010
- 1.541
- 0
hom ses versen kız anlat bakim seninkinin incilerini
ay kızlar siz böyle anlatıyonuz ama şimdik aklıma gelmedi gerçi benimki kabul ediyo
napalım bende böyleyim beni böyle kabul et diyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hom ses versen kız anlat bakim seninkinin incilerini
kıs bı odun olarak alınmıyom dımı laflarımıza hanı kanına felan dokunursa soleeee
kıs bı odun olarak alınmıyom dımı laflarımıza hanı kanına felan dokunursa soleeee
dokunmuş olabilir bence kanımcaaa
kız geçen yıl bir arkadaşım yeni ev aldılar bizide davet ettiler akşama gelin balık yapalım mangalda falan diye bende telefon açtım oduncuğuma dedimki akşam filizlere gidelim bak mangalda balık yapacaklarmış gitmişkende eli boş gitmeyelim birşeyler alırız. neyse tamam falan dedi akşam geldi eve haydi gidiyoruz falan benim durumdan haberim yok benim canım kocamcım eli boş gitmeyelim diye marul domates maydonoz falan almış tabi alkolde var yanında ben şok oldum.
dedim aşkım bu ne yine cevap şu '' ee aşkım sen demedinmi bunlar mangal yakacak balık yapacak eksikleri varmış elimiz boş gitmeyelim diye ''
Ayol çıldırdım kız benim odunduğum yeni eve alınacak hediyeyi anlamaış gitmiş maydonoz marul almış.
ilahi aşkım sen adamı öldürürsün dedim daha hala bunlar olmazmı götürülmezmi şimdi aşkım diyor ya ...
amanıııııııııııııınn al sen onu at balkondan aşşşşşşşşşşşaaaaa
bencede ne de olsa oda toprağın kızı demiiiii bu arada dert bölümünde ki kadın geldi gelişmeleri anlattııı
kız yinede kıyamam ben kocicime odun modun ama napalım belki kış vakti kullanırız...
kızım ben odunluk statüsünden çoktan çıktım şeftalili tatlı yapmaya bile yeltendim baksana yapmasam da yeltendim
ben gökyüzü güneşiyim toprağın kızı değilimm
sende yalan rüzgarı topiklerine mi takılıyon kızım yaa allasen
kaç kez dedim sana okuma diye sonra rüyamda sayıklıyorum dersin bide :86::86:
şeftalili tatlı nasıl oluyor kuzucum ya
şeftalili tatlı nasıl oluyor kuzucum ya
haaaaaaa
haaaaaaa
yumuşak şeftalileri küp küp kesiyosun
betibör bisküvileri irice parçalıyosun
krem şanti şeftali ve bisküvileri bi güzel karıştırıyosun
kek kalıbına döküyosun donduruyosun
sonra da afiyetle kesip yiyosun
üzerine şeftali reçeli de gezdirebilirsin mmmm canım çekti beahh
yumuşak şeftalileri küp küp kesiyosun
betibör bisküvileri irice parçalıyosun
krem şanti şeftali ve bisküvileri bi güzel karıştırıyosun
kek kalıbına döküyosun donduruyosun
sonra da afiyetle kesip yiyosun
üzerine şeftali reçeli de gezdirebilirsin mmmm canım çekti beahh
bende nektari var onlada olurmu kısssss
sağol canım ya
benim canım ahşabıma akşama yaparım inşallah erinmezsem...