- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
nere gittin lennnnngeldimmm nennnn hacılar burdayımmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nere gittin lennnnngeldimmm nennnn hacılar burdayımmmm
hhaaaa bende dun çorba pataes ve köfe yaptım benımkı keske pızza yeseydık dedı yaaaa
​eeee siz nelerrr yapiciniiizzz oduncuklarınıza..........
hhaaaa bende dun çorba pataes ve köfe yaptım benımkı keske pızza yeseydık dedı yaaaa
nirdesin kız sen
nere gittin lennnnn
kız seninkiydi dimi pizzayı çok seven
söliyecem bu aksam oda kurtulsun bendeseninki de tam ninja kaplumbağa ya indir bindir pizza ister kızım alsana şu hazırlardan ısıt koy önüne ondan kolayı mı var
Ben yemek yapmıyorum iftarda üst katta yiyoruz zaten oruçlu değilim Annesi hazırlıyo :) Bende bebeğimizi taşıyorum yetmez mi?
Azıcık kavga ettik de geldimm şimdi..Benimki gelmişte eve de onunla uğraştım postaladım şimdii
Azıcık kavga ettik de geldimm şimdi..Benimki gelmişte eve de onunla uğraştım postaladım şimdii
kavga derken
hee siz hiç pizza yıyen odun görmüşmüydünüzzz benım evde var gelin bakın
söliyecem bu aksam oda kurtulsun bende
haaaaaa taa eve mı geldi laf yetiştirmeye
Valla bildiğin bağrıştık yanii ondan sonra da gitti konuşmuyoruzzz:95::95::95::95::95::95::95::95:
açken gözü dönüyor anam bunların ben burda sabahtan akşama ona yemek hazırlarım ( netin başında ) gelir bide beğenmez ee birde benimkininde meşhurrr ocakbaşısı vardır kıllı kıllı adamların elleriyle yaptığı şeyler daha tatlı gelir.
Valla bildiğin bağrıştık yanii ondan sonra da gitti konuşmuyoruzzz:95::95::95::95::95::95::95::95:
derdi neymiş bişeye sinirlendi senden aldı hıncını herhalde vay köftehor vayyyy nasıl üzer benim gülomu yaaa
ıııyyyyyyyyykkkkk o halleri görüp bi de nası yiyolar o kebapları adam ellerini yıkadımı bakalım tırnaklarını kestimi
Derdi batsın geceden kuruyor adam sabah başlıyor sevmiyosun diye menepozu gelen karılar gibi beynimi yiyor adam bide eve geldik hömkürüyorrr
slm kızlaar nasılsınız adamlardn açılmış konu hepsi aynı boğazına düşkün olan adamdan korkcan valla mutfaktan çıkamıyosun ondan sonra