- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
seninki dermansız dert o yüzden hiç ağzımı yoramiyciiimmmm :76::76::76::76:
yaaa dimek öleeee osaman ben sana bed dua edeyım de görrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seninki dermansız dert o yüzden hiç ağzımı yoramiyciiimmmm :76::76::76::76:
allahım ya okdar küçük şeye nasılisabet ettirdin bide deldin helal valla sana
ama bu sefer dikkat et delik tasa işeme
ne oldu hacı koktumu.60:.legen dedıysek çamaşır legenine dedik..hiç sevmem banyo eşyasını mutfak eşyasına karıstırsan cinslerii
herkese göre değişen durumlar tabiii ama benim oluyordu kasıklarım belim acaip ağrırdı...
birde değişik bir akıntı olurdu.. hatta bazen oluyor akıntım da ödüm patlıyoooo
koktuuu len birden burnumda buram buram mutfak leğeni aklıma bile gelmemişti saol aklıma kodun aferin
yaaa dimek öleeee osaman ben sana bed dua edeyım de görrr
Altına sakız yapıştır tutsun ayyyyyyyyyy
koktuuu len birden burnumda buram buram mutfak leğeni aklıma bile gelmemişti saol aklıma kodun aferin
allah bagıslasın senınde evlatlarını bu arada..3 taneyse yeter hacı..daha yapma basbakanı dinle..
burcu nerde lennnnnnnnn
rose canım..kızım burda eczane yok artık eve gıdeyım ..alayım oyle yaparım aksam verırım haber...
sakın he hemen başlıyo duaya
puhahhhahaah yama mı yapsın
seninki kokulu sanırsamm burnunua kadar geldiğine göre heç koklamadım ben yaneeee karıya bak çişi bile marifetli kokuyor
kızım çiş buuu çiçek mi koksun çiş kokuyor herahlde seninki kokmadığına göre maharifetli olan o pek bir temizmiş hanfendi
Elini çabuk tut hacııı
kızım çiş buuu çiçek mi koksun çiş kokuyor herahlde seninki kokmadığına göre maharifetli olan o pek bir temizmiş hanfendi
iyi işte hacı ne istiyorsun..bundan sonra leğen görürsen aklına ben geleyim..
onun ki akmaz kokmaz yapışmazmış
vallah poğaça yapamam artık leğende hamur yapamam sanırım ben kusiciiiiiiiiiimmmm
noldu kısss
vallah poğaça yapamam artık leğende hamur yapamam sanırım ben kusiciiiiiiiiiimmmm
noldu kısss
Git kus da gel sende bacımm Bi an basit bi çiş üzerinden ne kaa konuştuk diye düşündüm de:86::86::86::86::86::86::86: