odun kocayla nasıl başa çıkılır

fatmaylin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014
109
21
98
kızlar mrb.3,5 yıllık evliliğim var.eşim 1 aydır falan babasıyla küs konuşmuyor,benim yanımda ciddi derecede tartıştılar.kafası çok dalgın buyüzden.onun yanında olmak istiom ama o benimle konuşmak bile istemio. neyse haftasonunu birlikte geçirelim dedim dün param yok dedi yarın gidelim dedi tamam dedim,bugünde annesinin işi varmış ona yardıma gittik sonra biraz dolaşırız dedik ama ordan gelince yorgunum dedi bahane buldu bizi eve getirdi kendi dışarı çıktı,arkadaşı ev taşıyormuş oraya gitti.ya hadi çıkmadık biyere bari sende gitme de mi otur dinlen evde.çok sinir oldum ben ona destek olmaya çalıştıkça o sanki uzaklasıyor benden,nasıl davranmalıyım sizce yardım lütfen(

eşiniz gezmeye de gitmemiş arkdaşına yardıma gtmiş.çok bunalmış olabilir.belki arkdaşıyla 2 çift laf edecek. siz de haklısınız ama onlar bizim gibi düşünmüyor.çok üstüne gitmeyin derim.yanınzda olduğunuzu hissettirin yeter bence

esiniz sizin belirledigniz bicimde kafa dagitmak oyle desarj olmak zorunda degil,
o yuzden evde otursaydi dinlenseydi demeniz onu daha cok yorabilir,
bazen susmaniz bile en buyuk destek olur...

arada ufak surprizler yapin veya ornek verdigniz gibi tekliflerde bulunun, gerisini ona birakin... konusmaya hazir oldugunda da farkedersiniz zaten, o zaman tesvik edin yeterli, zorla konusturulmaya calisilmasi da bazen cok bunaltici olabiliyor...

bazen benımde esımden ıstedıgım sadece yalnız kalmak oluyor ama o cok ustume gelıyor bu sefer ben daha cok sınırlenıyorum

Esinizi bir sure kendiyle başbaşa birak bişey olmamış gibi doğal davran bir süre sonra eşin kendisi gelip uzuntuleruni sikintilarini seninle paylasacaktir zamana hitiyaci olabilir

Ona sadece ne zaman isterse konusmak icin yaninda olacagini, her turlu yaninda olacaginizi soyleyin ve bekleyin. Insan cok sinirli oldugunda konusmak ters tepebiliyor, kendimden biliyorum. Once kendi icinde cozumlesin, sonra sira size de gelir. Sizden ozellikle uzaklasmaya filan calismadigi asikar. Uzuluyorsunuz ama sakinlesmesini bekleyin sadece ve normal davranin.

Benimde esimle aram bugunlerde limoni biz üslerine duştukce ters tepiyor oyùzden bırakın kendi haline ben oyle yapmayı dusunuyorm cünkü sen üstüne düştükce kötü olan sen oluyosun işlerine nasıl geliyosa öyle davranıyolar kendini yorma nacizane tavsiyem

babasıyla kavgayı sen mi ettirdin ne diye senden uzaklaşıyor enişte bey?

Konuşmak isteyince o size gelip dert yanacaktır zaten.Ben senin yanındayım ihtiyacın olursa konuşmak istersen burdayım diyin konuşuna kadar ya da olay geçene kadar üstüne gitmeyin.

haklısın ama biz kadınlar dduramıyoruz işte.

Konuşmak isteyince o size gelip dert yanacaktır zaten.Ben senin yanındayım ihtiyacın olursa konuşmak istersen burdayım diyin konuşuna kadar ya da olay geçene kadar üstüne gitmeyaktı kin.
aslında bu olay olalı 15 gün oldu ama eşim okadar kafasına taktı ki! benim yanımda kayınpederimin eşime bağırmasını kaldıramadı sildim artık ben onu deyip duruyor.nasıl teselli ederim bilmiorum

ewet olabilir ama benim kızdığım şey bana tamam deyipte yapmaması üstelik haberim olmadan o kişiye söz vermiş bi baktım ben gidiyorum diyor ona kızdım işte

Babasiyla kavga etmis, olanlari hazmedememis ve nasil davranacagini bilemeyen bir adamdan odun koca diye bahsetmeseniz?

Erkekler sorunlarla basa cikma konusunda basarili degiller, zor durumlarda kisa devre yaparlar.

Esiniz de boyle bir donemden geciyor.

Ama odun diye nitelendirmeniz icin her zaman hissiz, nezaketsiz ve fazla duz bir adam olmasi lazim.

Eger oyleyse de Allah yardimciniz olsun.

Konu basligina yorum yapiyorum: bilumum marangoz alet edevatiyla...

aranzda bi kavga yoksa sadece yattgnzda sarilip sefkatinizi konusmadan gosterebilirsnz.. biz hep konustgmzdan, erkekler susunca, vay bnmle paylasmiyo diye kendmzi yiyoruz.. seytan vesvese veriyo ustune gidin diye

ewwt aynende öyle bu olay olamasa da bu adam boyledir,ne özel gün düşünür,ne eşim sıkılıomu acaba diye düşünür.yoksa sadece bu konu için eşime odun demem.bu olayda artık herşeyin bahanesi oluyor,bişey deyince canım sıkkın sen beni anlamıorsun babamla tartıştım zaten der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…