• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şimdi en baştan anlatıyorum

evet ben öyle herseye susan bir eş değilim.ama basit seyler değil yaptığı eşimin .s,gara içmek sabahlara kadar oyun oynamak gibi.benim eşime güvenimde yok.en önemli sorun bu.birde bişey sorucam eşimin telefonu borçlardan kapalıydı aramalara.9 gündür aramadı bizi.ama herhangi birinden beni çaldıramazmıydı sizce.ben ona bunu dediğimde telefonunu isteyeceğim samimi olduğum kimsem yok dedi.bilemiyorum çıldırıyoyorum ben.bu işin içinden çıkamıyorum
tabii ki caldirabilirdi hatta arayabilirdi de kimsenin buna hayir diyecegini sanmiyorum bir tane bile ki arkadasi yoktu yani telini kullanacagi?
canim karari sen vereceksin eger cok seviyorum inaniyorum duzelecek dersen mucadale et surdur bende bu evreden gectim konularima bakabilirsin baskasi yerimde olsa 50 kere bosardi kocami ama ben sabrettim cok sevdigim icin dayandim hamdolsun iyi yolda ilerliyoruz rabbim herkese gecim duzen versin hepimize insallah

KIZLAR EŞİM GÖREVE GİTTİĞİNDEN BERİ SÜREKLİ TELEFONU KAPALI.ŞÜPHELENİYORUM 2.BİR HATTIMI BENİ ALDATIYORMU DİYE.DÜN TEL BORCUNU ÖDEDİM ARAMALARA AÇILDI TELEFONU BUGÜN YİNE KAPALI.DÜN SORDUM TEL NİYE KAPALI DİYE UZUN SÜRE TELEFONU ACMADIĞI İÇİN BATARYA BOSALMIŞ TMMDA DÜN GECE TAKTIN YA HALAMI TAKILI TELEFONUN.NİYE KAPATIR BİR İNSAN SÖZDE YASAKMIŞ ASKER EŞİM.TELEFON KULLANMALARI.AMA İNANMIYORUM.BEN BÖYLE NSL YASARIM akıl verin

KIZLAR EŞİM GÖREVE GİTTİĞİNDEN BERİ SÜREKLİ TELEFONU KAPALI.ŞÜPHELENİYORUM 2.BİR HATTIMI BENİ ALDATIYORMU DİYE.DÜN TEL BORCUNU ÖDEDİM ARAMALARA AÇILDI TELEFONU BUGÜN YİNE KAPALI.DÜN SORDUM TEL NİYE KAPALI DİYE UZUN SÜRE TELEFONU ACMADIĞI İÇİN BATARYA BOSALMIŞ TMMDA DÜN GECE TAKTIN YA HALAMI TAKILI TELEFONUN.NİYE KAPATIR BİR İNSAN SÖZDE YASAKMIŞ ASKER EŞİM.TELEFON KULLANMALARI.AMA İNANMIYORUM.BEN BÖYLE NSL YASARIM akıl verin

üste bir hat olup olmadigi sorgulanabiliyor..gsm hat sorgulama sayfasi var-

Son düzenleme:
Buradanda okudugum ve gordugum kadarıyla erkekler ılk zamanlar eslerının aılelerıne cok deger verıyo. hatta abartıyor. Sonra aılesının basına bı hastalık ya da parasızlık gıbı bır durum gelırse vıcdan yapıyo ve bı sekılde huzursuzluk yaparak ıntıkam alıyo. Sımdı onun kafası ben yıllarca aılesıne guleryuz gosterdım Aysece benım annemın yuzune bakmıyo dıyor. ve bu olaylar zıncırleme gıdıyor. Eger aılesıyle ılgılı konularda asırı tepkı vermezsenız sonra yıne duzelcektır. Tabıı bunu en ıyı sız bılırsınız. Eger mucadeleye degerse ugrasın.

Buradanda okudugum ve gordugum kadarıyla erkekler ılk zamanlar eslerının aılelerıne cok deger verıyo. hatta abartıyor. Sonra aılesının basına bı hastalık ya da parasızlık gıbı bır durum gelırse vıcdan yapıyo ve bı sekılde huzursuzluk yaparak ıntıkam alıyo. Sımdı onun kafası ben yıllarca aılesıne guleryuz gosterdım Aysece benım annemın yuzune bakmıyo dıyor. ve bu olaylar zıncırleme gıdıyor. Eger aılesıyle ılgılı konularda asırı tepkı vermezsenız sonra yıne duzelcektır. Tabıı bunu en ıyı sız bılırsınız. Eger mucadeleye degerse ugrasın.

ailesiyle suanda hiçbir sorunum yok aksine gayet iyiyiz.kayınvalidem bana der oğlumdan daha iyisin diye.eşimde bunu bilir

Back