Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar okadar kötüyümki.eşim hala para göndermedi.10 lira ile kaldım.sözde eksi bakiye cekmiş.ve belli bir miktar para yatırmazsak maasını cekemiyormuş.öncedende yasadık bunu.tamamda insan borç bulur yatırır cekince maası borcunu öder. Telefonuda kapalı.ödemediği için gecici olarak servis dışı.bende ulaşamıyorum.en son persembe günü arkadasından aradı.para gönderemiyorum eksi bakiye falanda filan işte konuştu.o günden beri naptınız diyen yok.bendede 15 lira kaldı diyo.ya tmm da yine kendini düşünüyo.evladının bezi maması umrunda değil.hem orda zaten yediği içtiği ücretsiz.bir ayda 200 lira harcamış bile.yediği ücretsiz olduğu halde.insan arkadasından arar beni ara der bana ararrım.bizimki onuda yapmıyo.ne biçim adam kızlar bu.benmi abartıyorum ya.
Kızlar eşim aradı.maasına banka el koymuş.parasızlıktan mahvolduk.bu yüzden kimseye iyi olamıyorum diyo sana bile diyo.daha faturalar yatmadı krediler yatmadı.napıcaz bilmiyorum diyo.1haftadır banka banka geziyormuş.kredi vermiyolar diye.beni niye aramadın diyorum kimden arayım diyo.burada tanıdığım samimi olduğum kimse yok diyo.kendi hattı aramalara kapalı.sen bana umursamaz diyorsunda ben 1haftadır gezmediğim banka kalmadı diyo.ailesini aramış.umursamamışlar.kardesini arasana bizim için kredi çekebilirmi sorsana dedi.bakarız dedim.sorum su buadamla olan sorunlarımı yazdım.şimdi siz olsanız kardesini ararmıydınız.bana askım canım diye konuşuyo.sinir oldum. Bişey olmamış gibi.hani boşancaktı benden şididekardesimi devreye sokuyo.sizce arasamda borç tek onundeğilki.
Boşanmak istemiyorum belkide mantıklı düşünemiyorum.ama anlayamıyorum eşimi evdede aynı bir bakıyorum bana canım bebeğim der.ertesi günü yüzüme bakmaz.özgürlüğüne çok düşkün sigara içme bana dokunuyo derim içer karışıncada evi terkedecek kadar delirir.evladıyla işten gelince 1saat ilgilenir.ama uyutayım demez.bende calışıyorum ama eşim cok tembel eviyle ilgilenmez.anca benim zorlamam gerek.bazen hayatında baskasımı var diyorum ama evden cıkan bir tip değil.neara yapar bilemiyorum sorduğumda asla diyor.beni dsevdiğini söylüyor.ama dünkü lafı ne sizce seni çok svyrm ama beni çıldırtmadığın sürece diyor.çok taktım kafama ya.
bu lafta birsey yok ki canim onlardan beklentimiz onlari astiginda (ki asla oyle olmuyor onlar oyle saniyor) misal sen istiyorsun ki cocugu o uyutsun halbuki uyutabilir degil mi ne var? Ya da iste sigara icmemesini soylediginde onu cildirtmis oluyorsun neden? Isine gelmiyor cunku....istedigi sey su etliye sutluye karisma agzini acma sorma sorgulama cevap verme arastirma kisacasi bir robot gibi belli gorevleri yerine getir ve sus iste bunu yapmadigin icin onu cildirtiyor oluyorsun kastettigi sey bu ama nasil olur bilmiyorum