şansın yaver gitmemiştir kötü değildir cnm☺Evet canım oyle tabiki ama bu sefer ben yerlerdeyim cok kötü olmus galiba
Yok ya bende bu şans varken cok zorHimm bilemedim ama goruntu falan çok hoş aslında ama sen böyle devam edersen bir iki yarışma sonra alırsın
Bizim yuisek oy alamamamizin sebebi bilindik tarif değil
Aynen canım sansşansın yaver gitmemiştir kötü değildir cnm☺
Bende öyle düşünüyorum çok zarif hayır sorun şu benim odunum bu zarif takımı nasıl kaldıracakÖdül büyük diolardi gercekten oyleymis
Cok begendim ne kadar zarif bi takim, nazar degmesin guzel gunlerde kullan insallah canim❤
Tekrar birinci olmak istiorum hediyeleri gordukce yalniz, kiskanmadim ama aşırı yarsıdımm şu an
Bende öyle düşünüyorum çok zarif hayır sorun şu benim odunum bu zarif takımı nasıl kaldıracak
Eşim parayla almadığı hiç bir şeyi eve sokmaz tuhaf bir huyu varesininmi haberi yoktu senin, ben odul alsam benden cok esim bekler gelmesini
Yarismalara katildigindan ve odullu oldugundan haberi varmiEşim parayla almadığı hiç bir şeyi eve sokmaz tuhaf bir huyu var
Kahvaltı setim ve çaydanlığımbir kaç tanesini çıkarttım Eki Görüntüle 2293662
isabel @Kazen Nevreste Allah bin kere razı olsun sizden
Canim cok guzel güle gule kullanGüle güle kullan canım
Canım güle güle kullan ablacım Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın hayırlı olsun
Sağol Ablam işte ben sana bu yüzden diyorum gel hem eğlenelim hem yapalım hem kazanalim :))Canım güle güle kullan ablacım Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın hayırlı olsun
Alllahim ne kadar guzel bunlar yaaaa tam kankama layikKahvaltı setim ve çaydanlığımbir kaç tanesini çıkarttım Eki Görüntüle 2293662
isabel @Kazen Nevreste Allah bin kere razı olsun sizden
Sende benden daha iyilerini layıksın bebekimAlllahim ne kadar guzel bunlar yaaaa tam kankama layik
Gule gule kullan bebegim
isabel istek hedayede buluna biliyor muyuz?
Sağol Ablam işte ben sana bu yüzden diyorum gel hem eğlenelim hem yapalım hem kazanalim :))
Seneye Ramazan sofralarına inşaaallahAlllahim ne kadar guzel bunlar yaaaa tam kankama layik
Gule gule kullan bebegim
isabel istek hedayede buluna biliyor muyuz?
Ben size devrettim canım benim , gelirsem tozu dunana katarım
Bereketli ay tabi hediyelerde birden fazla geldiSeneye Ramazan sofralarına inşaaallah
Tabi Ramazan sofraları başka:)Bereketli ay tabi hediyelerde birden fazla geldi.kendime çok güldüm sonra abla ama