- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.709
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O bize küsmüş ondan gelmiyormuş kuşlar öyle söylediNevreste zorla adam tutup getirelim bence
Biz kankalar hep iyilerine layigiz zatenSende benden daha iyilerini layıksın bebekim
O zamana yaslanirim elim ayagim tutmaz ki nevoSeneye Ramazan sofralarına inşaaallah
öyle şey mi olurO bize küsmüş ondan gelmiyormuş kuşlar öyle söyledi
Sana da nasıp olsun inşallah kanka :))Biz kankalar hep iyilerine layigiz zaten
O zamana yaslanirim elim ayagim tutmaz ki nevo
Neyse sen biliyorsun gonlumde yatani
Olabilir niye olmasın:)
Hayırlısı bakalım:)Biz kankalar hep iyilerine layigiz zaten
O zamana yaslanirim elim ayagim tutmaz ki nevo
Neyse sen biliyorsun gonlumde yatani
Ben ilk katıldığında n beri hiç aklımda yoktu kazanacağım neden olmasın Hannaz ablaOlabilir niye olmasın:)
Çabuk olsun o zamanOlabilir niye olmasın:)
Bir daha ki kategori kat tozu dumanaÇabuk olsun o zaman
Yok ben yarışmaya katılmadan acaba yanlışlıkla hadi adres madres şaşar da hediye bana gelir mi diye olasılık üzerine dediydim Melek :)Ben ilk katıldığında n beri hiç aklımda yoktu kazanacağım neden olmasın Hannaz abla
Her yere bırak adresini o zamanYok ben yarışmaya katılmadan acaba yanlışlıkla hadi adres madres şaşar da hediye bana gelir mi diye olasılık üzerine dediydim Melek :)
Çok beğendim yaa direk kapiyami geliyor.
Yaaa miniiiiiik hayırlı olsun güzel günlerde mutlulukla kullan
Allah razı olsun tüm isteyenlere nasip etsin inşallahLisabella ablanın harika zevkiyle yine harika bir hediye Tenceresiz kaldim anne canım güzel günlerde kullan, bayıldım ♥ tam da çeyizine olmuş, ne de güzel olmuş mutluluk, huzur dolu güzel sofralarınız olsun
Canım benim sen bu kadar sevindiysen birde beni düşün önce şok la açtım sonra başladım aglamaya :))Yaaa miniiiiiik hayırlı olsun güzel günlerde mutlulukla kullan
Bayıldım mükemmel bi seçim gerçekten, çok sevindim canım böyle bi hediyeyi senin almana yürekten mutlu oldum inan
Adresi nereye verirsen oraya geliyorÇok beğendim yaa direk kapiyami geliyor.