- 8 Nisan 2017
- 57.040
- 301.180
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O bize küsmüş ondan gelmiyormuş kuşlar öyle söyledi
Biz kankalar hep iyilerine layigiz zatenSende benden daha iyilerini layıksın bebekim![]()
O zamana yaslanirim elim ayagim tutmaz ki nevoSeneye Ramazan sofralarına inşaaallah![]()
O bize küsmüş ondan gelmiyormuş kuşlar öyle söyledi![]()
Sana da nasıp olsun inşallah kanka :))Biz kankalar hep iyilerine layigiz zaten
O zamana yaslanirim elim ayagim tutmaz ki nevo
Neyse sen biliyorsun gonlumde yatani![]()
Olabilir niye olmasın:)
Hayırlısı bakalım:)Biz kankalar hep iyilerine layigiz zaten
O zamana yaslanirim elim ayagim tutmaz ki nevo
Neyse sen biliyorsun gonlumde yatani![]()
Ben ilk katıldığında n beri hiç aklımda yoktu kazanacağım neden olmasınOlabilir niye olmasın:)
Çabuk olsun o zamanOlabilir niye olmasın:)
Bir daha ki kategori kat tozu dumanaÇabuk olsun o zaman![]()
Yok ben yarışmaya katılmadan acaba yanlışlıkla hadi adres madres şaşar da hediye bana gelir mi diye olasılık üzerine dediydim Melek :)
Her yere bırak adresini o zamanYok ben yarışmaya katılmadan acaba yanlışlıkla hadi adres madres şaşar da hediye bana gelir mi diye olasılık üzerine dediydim Melek :)
Çok beğendim yaa direk kapiyami geliyor.
Yaaa miniiiiiik hayırlı olsun güzel günlerde mutlulukla kullan
Allah razı olsun tüm isteyenlere nasip etsin inşallahLisabella ablanın harika zevkiyle yine harika bir hediye![]()
Minik Duduklu Tencere canım güzel günlerde kullan, bayıldım ♥ tam da çeyizine olmuş, ne de güzel olmuş
mutluluk, huzur dolu güzel sofralarınız olsun
![]()
Canım benim sen bu kadar sevindiysen birde beni düşün önce şok la açtım sonra başladım aglamaya :))Yaaa miniiiiiik hayırlı olsun güzel günlerde mutlulukla kullan
Bayıldım mükemmel bi seçim gerçekten, çok sevindim canım böyle bi hediyeyi senin almana yürekten mutlu oldum inan![]()
Adresi nereye verirsen oraya geliyorÇok beğendim yaa direk kapiyami geliyor.