Aboooww kız bunlar ne güzelmiş böyle koy vitrine akşama kadar izle bunları tam sunumluk harikalar güle güle kullan canım
kullanırım biraz zaman geçsin kendim aldım diyeceğimHahahaaaman dikkat et kırılmasın
Hiç kullanmayacak mısın
çok güzel valla K Kazen abi mavi beyaz her yer diyordu benim mutfağım da artık mavi beyaz olacakHediyelerin ramazan sofralarına özel seçildi:)
Her yıl Ramazan Sofralarında hediye ayrı bir özel olur
Bir sinraki kategori de belki kullanirim kategori ne acabaAboooww kız bunlar ne güzelmiş böyle koy vitrine akşama kadar izle bunları tam sunumluk harikalar güle güle kullan canım
Vaay hayırlı olsun senin mi bu :))
Evet benimVaay hayırlı olsun senin mi bu :))
Hadi yaaa ayy kutlarım sekerim hic kıskanmam zatenEvet benimkarşında Ramazan sofraları birincisi duruyor
Ahahahha çalış seninde olur choco sende gel topige arada :))Hadi yaaa ayy kutlarım sekerim hic kıskanmam zatengüle güle kullan
Ödünç veririm sunum içinKeşşşşşşke benim olsaçok güzeller canım Güle güle kullan
Kahvaltı setim ve çaydanlığımbir kaç tanesini çıkarttım Eki Görüntüle 2293662
isabel K Kazen Nevreste Allah bin kere razı olsun sizden
Cok güzel günlerde kullanman dileğiyle canım ☺ çok beğendimEvet benimkarşında Ramazan sofraları birincisi duruyor
Şart HeÖdünç veririm sunum için
Ama sartim var
Tamam tabak ta yok şart ta yokŞart He
Demek ki oyunu bana vermemissinkız hiç kiskanmadim
ne ara kazandin da benim haberim yok
Ben ramazanda pek girmedim ki oy kullandığımı hatırlamıyorum bebeğim ya .Demek ki oyunu bana vermemissin
Oy verseydin kalpli kalpli etiketlerin de sende olurduj haberin de olurdu
Keşke senle de yapsakBen ramazanda pek girmedim ki oy kullandığımı hatırlamıyorum bebeğim ya .
önemli olan senin suan kazanmış olman .
artık komsunla bol bol kahvaltı keyfisi yaparsınbende hic kıskanmam