Keşke öyle bi ihtimal olsa ama ne yazık ki canım.Keşke senle de yapsak
cnmm coook guzel ya acaip begendimm güle güle kullan insallah❤Kahvaltı setim ve çaydanlığımbir kaç tanesini çıkarttım Eki Görüntüle 2293662
@isabel @KazenNevreste Allah bin kere razı olsun sizden
Öyle miydi canım
Öyleydi canımÖyle miydi canımAman minik duymasın
nettin kızÖyleydi canımetiket yaptım yerine ulaşmıştır mj
BEn sen demeden önce etiket yapmıştımnettin kızzor kurtulmustum tribinden Neyse ya o bana kıyamaz zaten iki canliyim yaa teyzesi sonuçta Tenceresiz kaldim anne
Zeytinyaglilar da mı ?BEn sen demeden önce etiket yapmıştımkıyamaz kıyamaz minik kimselere kıymaz ama dünden beri benim sonunculugumla dalga geciyo
Onda da Oyumu başkasına vermiştim
Evet canım oyle tabiki ama bu sefer ben yerlerdeyim cok kötü olmus galibaOnda da Oyumu başkasına vermiştimaslında bakmıyorum kim ne yapmış pek. hangisi hoşuma giderse veriyorum ☺ gönül ister ki emek veren herkes kazansın ama öyle olmuyor
Aksine çok güzel mesela ben senden daha az oy almaliydimEvet canım oyle tabiki ama bu sefer ben yerlerdeyim cok kötü olmus galiba
sonu çok güzel olacak onu düşünKeşke öyle bi ihtimal olsa ama ne yazık ki canım.
zaten bu aralar midem çok kötü minik hiç yedigimden keyif alamıyorum tam bi işkence
ifsalar ifsalar
Pambik kimim kalbim var hiç kiyarmiyim benÖyle miydi canımAman minik duymasın
Yok canım da bende sasırdım en cok görüntülenme bana ait ama oy yok sasırdım bendeAksine çok güzel mesela ben senden daha az oy almaliydim
Acımam hemennnsonu çok güzel olacak onu düşün
ifsalar ifsalar
Pambik kimim kalbim var hiç kiyarmiyim benhele ki bugün daha pamugum
İlk konu acanlardansin ondanYok canım da bende sasırdım en cok görüntülenme bana ait ama oy yok sasırdım bende
İyi şükür pırıl pırıl olan takımları mdaKahvaltı setim ve çaydanlığımbir kaç tanesini çıkarttım Eki Görüntüle 2293662
@isabel @KazenNevreste Allah bin kere razı olsun sizden
Oyle de benden önce açan o kadar görüntülenmemiştiİlk konu acanlardansin ondan
Himm bilemedim ama goruntu falan çok hoş aslında ama sen böyle devam edersen bir iki yarışma sonra alırsınOyle de benden önce açan o kadar görüntülenmemişti