Lunya kimki Tenceresiz kaldim anne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyecandan unutmuştur burayı zor bulmuşLunya kimki Tenceresiz kaldim anne
Çok şık çok güzel. Maşallah güzel günlerde kullan inşaallah
Harikalar canım çok çok sevindim inan bende ağlıyorum he .Kahvaltı setim ve çaydanlığım bir kaç tanesini çıkarttım Eki Görüntüle 2293662
isabel K Kazen Nevreste Allah bin kere razı olsun sizden
KıskanmadımkiiiiiKahvaltı setim ve çaydanlığım bir kaç tanesini çıkarttım Eki Görüntüle 2293662
Ay cok güzelmiş canım ya cokkk beğendim çatladım da yani bil kıskançlıktan güle güle kullanKahvaltı setim ve çaydanlığım bir kaç tanesini çıkarttım Eki Görüntüle 2293662
Bak ya 2 dk trip artırmadı, hemen de erit zatenBir gün kahvaltıya bekliyorum seni
Sana kahvaltı da göstereceğim
Cook güzeller canım güzel günlerde kullanKahvaltı setim ve çaydanlığım bir kaç tanesini çıkarttım Eki Görüntüle 2293662
Güle güle kullan canımKahvaltı setim ve çaydanlığım bir kaç tanesini çıkarttım Eki Görüntüle 2293662
Ay cok güzelmiş canım ya cokkk beğendim çatladım da yani bil kıskançlıktan güle güle kullan
Bak ya 2 dk trip artırmadı, hemen de erit zaten
Cook güzeller canım güzel günlerde kullan
İnşallah darısı sizin başınıza :))Güle güle kullan canım
Waoow harika minik, güzel günlerde kullan.Kahvaltı setim ve çaydanlığım bir kaç tanesini çıkarttım Eki Görüntüle 2293662
O görmedi bile o yokken geldi en derin ve saklı bir yerde muhafaza edeceğim :))Waoow harika minik, güzel günlerde kullan.
Bekledin bekledin, turnayı gözünden vurdun. Enişteye ne dedin, eve nasıl soktun. Ben en çok onu merak ettim
TSk ederim ama ben bunları kullanmaya kıyamam valla yaŞuraya bir koyayımmmm tatlı musmutlu sabahlarda günlerde ,ailenle güzel dostlarınla kullan inşallah bayıldım kuzummm
Valla ben olsam bende kıyamam beee nasıl kıyılır şunlaraTSk ederim ama ben bunları kullanmaya kıyamam valla ya
Hahahaa aman dikkat et kırılmasınO görmedi bile o yokken geldi en derin ve saklı bir yerde muhafaza edeceğim :))
Hediyelerin ramazan sofralarına özel seçildi:)