Popüler Konu Ödüller

hahahhah valla ikinizin yan yan gelmesi benim sonum olur kapl krizi %100 garanti iki çıtayı çakmışlar ... diye sa... da vardı ilk 5 senemde artık onu demiyor şükür
Ya bilmem mi o tarafın kadınları çok fena adamlar erkenden toprak oluyor karıları emekli parsı ile geziyor

Kurucuk muydun evlendiğinde, tarlaya bağa bahçeye gidemiysen, iş göremiysen, kadın dediğin sabah kocasından evvel erkenden kalkar, ocağa yemeğini koyar, kayınvalidesinin ayağını ovar, bebelerini yıkar, tarlaya koşar, akşamılan kocasının önüne sıcak çorbasını koyar, soğanı elle kırar, erinin kayınanasının yanında çenesini tutar, bizi çekemiysen, torpak etmiyik, adamlar çabuk gidiyi

Kız o zaman 36 bedendim beni sizin memlekete götürdüler anam herkes besili :))))))))) ben yazık anlamıyorum işten helede oranın işinden :))) okul hayatı sonra çalışma anam yaptırmamış bir iş :)) yok daha neler ne ayağı ovacağım benimkini o ovsun yalnız cidden feci çene var ya o memleketin hatunların da ben ki konuşma dilim iyidir ıhhh baş edemedim kaynanayla

Besili olacaklar tabii, tarlaya gidiyorlar, sabah namazında kalkıyorlar, akşam yatana kadar oturmuyorlar.
Hayatında görebileceğin en çenebaz, en baskın, en yönetici kadınlar bizim oralardan çıkar, şimdiye kadar sessiz olanına denk gelmedim, başlarında kayınvalide varken susarlar ama bir kayınvalide olsunlar aboooo kaç, mümkünse ülke değiştir

Ya burada komşum var Erzincanlılar, kayınvalide maşallah hala yaşıyor 90 yaşında, gözü pek görmüyor ama çenesi yerinde mübarek 60 yaşındaki gelinine kan kusturuyor

Kız bunun tarlası bağı da yok şehirde evi :)))) ama sabahtan başlıyor yemeye gece ye kadar:) valla billa doğru en baskın en çenebaz,en cımbızlı kadınlar oradan çıkıyor :)))) yine de çok severim anneciği mi canım benim aslan gibi oğlunu bana doğurmuş hani olurda sitede akraba eş dost varsa bilinsin lütfen

O yörenin alışkanlığı o Jelesec, rahmetli dedem de İstanbul'daydı ama sabah ezanıyla kalkardı, hele bir kimse kalkmasın yandılar, memleketteki akrabalarımda aynı şekilde, kimi merkezde kimi köyde, hepsi erken kalkar iş yapmaya başlar, dışarıdan gelen kurucuk gelinleri pek beğenmezler, tıknaz eteği belinde, hamurunu açarken bebesini uyutan, çorbasını kaynatırken kayınvalidesinin gönlünü hoş eden gelin isterler, dilleriyle döverler valla

Heee aslan gibin evlatlar doğururuz

Valla benden zor bulurdu aynı memleketten alaydı iki fena düşünsene :))) aman eskiler çekmiş ya şimdi nesil daha rahat arada gidiyorum kete yemeye:) ahahahha sen prenses doğurdun çok öpüyorum kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…