Hayırlı Akşamlar
Hediyem bugün geldi.Çok beğendim teşekkür ederim...Öncelikle K Kazen 'e ve sevgili eşiisabel 'ya çok teşekkür ederim. Rabbim size huzur ve mutluluk versin Bize bu tür yarışmalar yapmamız için imkan sağladığınız için ayrıca teşekkür ederim
Tarifime oy veren ,yemek yarışması bölümünü takip eden,yarışmaya katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 2215228 Eki Görüntüle 2215229 Eki Görüntüle 2215230
Eki Görüntüle 2215227
Çokk tatlııııııHayırlı Akşamlar
Hediyem bugün geldi.Çok beğendim teşekkür ederim...Öncelikle K Kazen 'e ve sevgili eşiisabel 'ya çok teşekkür ederim. Rabbim size huzur ve mutluluk versin Bize bu tür yarışmalar yapmamız için imkan sağladığınız için ayrıca teşekkür ederim
Tarifime oy veren ,yemek yarışması bölümünü takip eden,yarışmaya katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 2215227
Çok teşekkür ederim canımsınTekrar tebrikler canım benim.İyi günlerde,keyifle kullan...
Çok teşekkür ederim canımÇokk tatlııııııbayıldımmm
Güzel günler ve mutlu sofraların olsun canım benim. Güle güle kullan
zevkli kadınsınHayırlı Akşamlar
Eki Görüntüle 2215227
Teşekkür ederim
Anam ben senin yarışmada 1.olduğunu unuttum yaHayırlı Akşamlar
Eki Görüntüle 2215227
Çok teşekkür ederim canımAnam ben senin yarışmada 1.olduğunu unuttum yaSabır şükür duanın yerine mesaj yazdın ,Onun hediyesi sandım başta Tek kelimeyle süper canım hediyen ,ağız tadıyla yenilen yemekler pişirmeyi nasip etsin Rabbim Kızın 1 tane olsaydı çeyizine koyardın ,manevi hatırası olurdu Bence 1 takım daha iste kızların çeyizine koy
Nerede nevresimin fotoğrafıKullanmak anca nasip oldu, bu guzel nevresimim icin tekrar tesekkur ederim
Ben yine ekleyemiorum resim :))Nerede nevresimin fotoğrafı
Güle güle kullan canımBen yine ekleyemiorum resim :))
Tsk.ederim :))Güle güle kullan canım
Teşekkür ederim canımTsk.ederim :))
Seninde hediyen cok guzel, bayildim
Desenine, renklerine bayıldımResim ekleyemediği için ben ekliyorum:)
K Kazenisabel
Eki Görüntüle 2218141 Eki Görüntüle 2218142 Eki Görüntüle 2218143