- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.140
Hediyen çok hoş, güzel günler de kullan canımTesekkur ederim kizlar, daha guzelleri sizlerin olsun insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hediyen çok hoş, güzel günler de kullan canımTesekkur ederim kizlar, daha guzelleri sizlerin olsun insallah
Çok güzelmiş gerçekten bayıldım güle güle kullanınBen yine ekleyemiorum resim :))
Ben yine ekleyemiorum resim :))
Gül güle kullan ablaK Kazen ve isabel 'nın yeni yıl hediyesi için ikisine de çooooook teşekkür ederim, 2019 gönülleri gibi zengin, bereketli bir yıl olsun, sağlık ve huzur diliyorum size
Eki Görüntüle 2222236 Eki Görüntüle 2222237
Mutlu günlerde kullanın, çok güzelK Kazen ve isabel 'nın yeni yıl hediyesi için ikisine de çooooook teşekkür ederim, 2019 gönülleri gibi zengin, bereketli bir yıl olsun, sağlık ve huzur diliyorum size
Gül güle kullan abla
Mutlu günlerde kullanın, çok güzel
K Kazen ve isabel 'nın yeni yıl hediyesi için ikisine de çooooook teşekkür ederim, 2019 gönülleri gibi zengin, bereketli bir yıl olsun, sağlık ve huzur diliyorum size
Rica ederiz Mune 'M ..Mutlu zamanlarda ,keyifle kullanK Kazen ve isabel 'nın yeni yıl hediyesi için ikisine de çooooook teşekkür ederim, 2019 gönülleri gibi zengin, bereketli bir yıl olsun, sağlık ve huzur diliyorum size
Canım güle güle kullan
Rica ederiz Mune 'M ..Mutlu zamanlarda ,keyifle kullan
ayva yiyordum ya gülerken boğulacaktım Hindikli kayınvalidem ne çok der bunu banaHele hele bizim memleketin gelinine bak sen, ne diysen, çekemiyen mi hindikli
Güzel günlerde, mutlu mutlu kullan ablamK Kazen ve isabel 'nın yeni yıl hediyesi için ikisine de çooooook teşekkür ederim, 2019 gönülleri gibi zengin, bereketli bir yıl olsun, sağlık ve huzur diliyorum size
Buzlu çay yok buzlu kahve var.
Onlar siteye emekleri çoookkkk büyük olan çalışma arkadaşlarımız ya hani .
Sen yazın gel ben sana en büyük boy buzlu kahve yapacağım söz..
Kayınvaliden biliyi gelini hindikli, hele biz onla bir konuşak bak sana ne sıfatlar buluruzayva yiyordum ya gülerken boğulacaktım Hindikli kayınvalidem ne çok der bunu bana
sen çok fenasın ya