- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.505
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevo sen de gule gule kullan canimK Kazen ve isabel 'nın bana gönderdiği yılbaşı hediyesi geldi.Çok teşekkür ederim.
Hayatımda beni önemsiyen birilerinin olması çok güzel.Çok mutlu oldum.Yeni yıl size sağlık,huzur,mutluluk ve güzellikler getirsin inşaallah
Eki Görüntüle 2222271 Eki Görüntüle 2222272
Teşekkür ederim canımNevo sen de gule gule kullan canim
K Kazen ve isabel 'nın bana gönderdiği yılbaşı hediyesi geldi.Çok teşekkür ederim.
Hayatımda beni önemsiyen birilerinin olması çok güzel.Çok mutlu oldum.Yeni yıl size sağlık,huzur,mutluluk ve güzellikler getirsin inşaallah
Teşekkür ederim canımSizde benim için öylesinizKeyifle kullan canım benim .Bizim için değerli ve önemlisiniz
Ayy nevroşum sende güle güle kullan:)K Kazen ve isabel 'nın bana gönderdiği yılbaşı hediyesi geldi.Çok teşekkür ederim.
Sağol ablamAyy nevroşum sende güle güle kullan:)
Güzel günlerde kullan canım benimK Kazen ve isabel 'nın bana gönderdiği yılbaşı hediyesi geldi.Çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim canımGüzel günlerde kullan canım benim
Ay ben de diyorum ,hediye çoktan geldi ,hala ne güle güle kullan yazıyorlar ,meğer yılbaşı hediyesi imişGüle güle kullan canım.Aynen notta yazıldığı gibi inşallah 2019 un en güzel saatleri senin olurK Kazen ve isabel 'nın bana gönderdiği yılbaşı hediyesi geldi.Çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim canımAy ben de diyorum ,hediye çoktan geldi ,hala ne güle güle kullan yazıyorlar ,meğer yılbaşı hediyesi imişGüle güle kullan canım.Aynen notta yazıldığı gibi inşallah 2019 un en güzel saatleri senin olur
Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan inşaallahİşten eve geldiğim gibi sürpriiiiizzz
Hediyelerim geldiiii
Bu güzel seçimleri için Nevreste @Lisabella ve K Kazen e çok teşekkür ediyorum
Özenle kullanacağım Eki Görüntüle 2223405 Eki Görüntüle 2223406
Düzeltince etkisi olmuyor ondan tekrar etiketledim:)Sağolasın canım benim, etiketi düzeltecekmiş miyim
Düzeltince etkisi olmuyor ondan tekrar etiketledim:)
Çok şık, güzel günlerde güzel yemekler yap inşallah. Gerçi sen bende tencere çok diyordun, bana hediye edebilirsinİşten eve geldiğim gibi sürpriiiiizzz
Hediyelerim geldiiii
Bu güzel seçimleri için Nevreste isabel ve K Kazen e çok teşekkür ediyorum
Özenle kullanacağım Eki Görüntüle 2223405 Eki Görüntüle 2223406
Teşekkür ediyorum canım benimÇok şık, güzel günlerde güzel yemekler yap inşallah. Gerçi sen bende tencere çok diyordun, bana hediye edebilirsin