Popüler Konu Ödüller

Son düzenleme:

Hediyenizi şimdi gördüm ve bayıldım. Orijinal ve hem havalı hem de otantik havası var . Bakakaldım çok güzeller . İyi günlerde sağlıkla kullanın

Hediyem bugun gelmis..
kisiye ozel hediyeler oldugunu duyunca hep kuşlu bisiler hayal etmistim, gercektende kuş desenli geldi. Daha musait oldugumda resimde atarim insallah. Nevresim takimim harika..
Tesekkurler kazen, mune, nevreste..
tesekkurler oy veren arkadaslar❤

Güle güle kullan canım resimlerini ekleyebilir misin?

Kıskaaannnndddıııımmmmm.... yaa çok güzel :) Nevreste abla tekrar birinci olursam isterim böyle bir hediye güle güle kullan canım

Hayırlı Akşamlar
Hediyem bugün geldi.Çok beğendim teşekkür ederim...Öncelikle K Kazen 'e ve sevgili eşi @Lisabella 'ya çok teşekkür ederim.Rabbim size huzur ve mutluluk versinBize bu tür yarışmalar yapmamız için imkan sağladığınız için ayrıca teşekkür ederim
Tarifime oy veren ,yemek yarışması bölümünü takip eden,yarışmaya katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Çok beğendim canım, güzel günlerde, ağız tadı ile kurulan sofralarda kullanırsın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…