- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Evde tabak dolu. Onlardan birini getirir verir
Sana serbest
ay canıımmmm
Tatlı dillim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde tabak dolu. Onlardan birini getirir verir
Sana serbest
ay canıımmmm
Tatlı dillim ya
Ben burayi hic gormuyorum ya:)) hediyen cok guzelmis gule gule kullan canim:))Eki Görüntüle 2203996 Eki Görüntüle 2203997 Eki Görüntüle 2203998 Eki Görüntüle 2203999 Hediyem geldiiiiiii
Öncelikle zevkli seçimleri için canım Nevreste ve isabel ya çok teşekkür ediyorum. Bize bu imkânları verdikleri için de, @Kazen beye de ayrıca teşekkür ediyorum.
Çok mutlu oldum
GUle gule kullan canimEki Görüntüle 2203996 Eki Görüntüle 2203997 Eki Görüntüle 2203998 Eki Görüntüle 2203999 Hediyem geldiiiiiii
Öncelikle zevkli seçimleri için canım Nevreste ve isabel ya çok teşekkür ediyorum. Bize bu imkânları verdikleri için de, @Kazen beye de ayrıca teşekkür ediyorum.
Çok mutlu oldum
Ben burayi hic gormuyorum ya:)) hediyen cok guzelmis gule gule kullan canim:))
Sağolun canlarGUle gule kullan canim
Hediyen cok cok guzelmis canim gule gule kullanİnşallah canım benim, teşekkür ediyorum
Teşekkür ediyorum canımHediyen cok cok guzelmis canim gule gule kullan
Sağolasın canım benimyasminsay vauvvv mükemmel bir hediye bayıldım keyifle kullan balım
Eki Görüntüle 2203996 Eki Görüntüle 2203997 Eki Görüntüle 2203998 Eki Görüntüle 2203999 Hediyem geldiiiiiii
Çok mutlu oldum
Teşekkür ediyorum canım, çok zevkli bir seçim olmuş. Uğraştırdım da siziTekrar tebrikler canım..İyi günlerde keyifle kullan..
Gecikme için çok özür dileriz..
çok iç geçirdim inşaallah kırılmazEki Görüntüle 2203996 Eki Görüntüle 2203997 Eki Görüntüle 2203998 Eki Görüntüle 2203999 Hediyem geldiiiiiii
Çok mutlu oldum
çok iç geçirdim inşaallah kırılmaz
Waoww daha yeni gördüm ben canım çok güzellermiş gerçekten ne sunumlar yaparsın sen bunlarla harikalar gerçekten rengine şekline desenine herşeyine ayrı ayrı bayıldım güle güle güzel günlerde mutlulukla kullan canım bnmEki Görüntüle 2203996 Eki Görüntüle 2203997 Eki Görüntüle 2203998 Eki Görüntüle 2203999 Hediyem geldiiiiiii
Çok mutlu oldum
Waoww daha yeni gördüm ben canım çok güzellermiş gerçekten ne sunumlar yaparsın sen bunlarla harikalar gerçekten rengine şekline desenine herşeyine ayrı ayrı bayıldım güle güle güzel günlerde mutlulukla kullan canım bnm
Gecikme için çok özür dileriz ama ortalık çok karıştı bu hediye için. En sonunda güzel bir jest yaptılar ...
güle güle kullanın ...
Abi gecikme demişken benim ikinci madalyanın akıbeti ne oldu?
Vaaayyyyy,hediyene bayıldım canım çok şık.Ağız tadıyla yiyeceğin yemek sunumları yapmayı nasip etsin Rabbim.Eki Görüntüle 2203996 Eki Görüntüle 2203997 Eki Görüntüle 2203998 Eki Görüntüle 2203999 Hediyem geldiiiiiii
Çok mutlu oldum
Bari senin profile olmuyorsa bana verseler ,ziyan olmasa madalyaAbi gecikme demişken benim ikinci madalyanın akıbeti ne oldu?
Sağolasın canım benimVaaayyyyy,hediyene bayıldım canım çok şık.Ağız tadıyla yiyeceğin yemek sunumları yapmayı nasip etsin Rabbim.
Tariflerden sonra geldim az kalsın ellerine sağlık yazacaktım buraya