• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ödüller

Eki Görüntüle 2203996 Eki Görüntüle 2203997 Eki Görüntüle 2203998 Eki Görüntüle 2203999 Hediyem geldiiiiiii :halay:

Öncelikle zevkli seçimleri için canım Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ve isabel isabelisabel hesabı doğrulanmış üye. ya çok teşekkür ediyorum. Bize bu imkânları verdikleri için de, @Kazen beye de ayrıca teşekkür ediyorum.

Çok mutlu oldum :KK19:
Ben burayi hic gormuyorum ya:)) hediyen cok guzelmis gule gule kullan canim:))

Eki Görüntüle 2203996 Eki Görüntüle 2203997 Eki Görüntüle 2203998 Eki Görüntüle 2203999 Hediyem geldiiiiiii :halay:

Öncelikle zevkli seçimleri için canım Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ve isabel isabelisabel hesabı doğrulanmış üye. ya çok teşekkür ediyorum. Bize bu imkânları verdikleri için de, @Kazen beye de ayrıca teşekkür ediyorum.

Tekrar tebrikler canım..İyi günlerde keyifle kullan..:KK36::KK36::KK36:
Gecikme için çok özür dileriz..

Tekrar tebrikler canım..İyi günlerde keyifle kullan..:KK36::KK36::KK36:
Gecikme için çok özür dileriz..
Teşekkür ediyorum canım, çok zevkli bir seçim olmuş. Uğraştırdım da sizi :KK19:
Hiç özürlük bir durum yok canım :KK68::KK15:

Waoww daha yeni gördüm ben canım çok güzellermiş gerçekten ne sunumlar yaparsın sen bunlarla harikalar gerçekten rengine şekline desenine herşeyine ayrı ayrı bayıldım :36: güle güle güzel günlerde mutlulukla kullan canım bnm :15::60:

Teşekkür ediyorum canım benim ❤️:KK60:
Waoww daha yeni gördüm ben canım çok güzellermiş gerçekten ne sunumlar yaparsın sen bunlarla harikalar gerçekten rengine şekline desenine herşeyine ayrı ayrı bayıldım :KK36: güle güle güzel günlerde mutlulukla kullan canım bnm :KK15::KK60:

Gecikme için çok özür dileriz ama ortalık çok karıştı bu hediye için. En sonunda güzel bir jest yaptılar ...

güle güle kullanın ...

Abi gecikme demişken benim ikinci madalyanın akıbeti ne oldu? o_O

Vaaayyyyy,hediyene bayıldım canım çok şık.Ağız tadıyla yiyeceğin yemek sunumları yapmayı nasip etsin Rabbim.:dua:
Tariflerden sonra geldim az kalsın ellerine sağlık yazacaktım buraya :KK53:

Son düzenleme:
Vaaayyyyy,hediyene bayıldım canım çok şık.Ağız tadıyla yiyeceğin yemek sunumları yapmayı nasip etsin Rabbim.:dua:
Tariflerden sonra geldim az kalsın ellerine sağlık yazacaktım buraya :KK53:
Sağolasın canım benim ❤️:KK60:

Back