İnşallah canım benim, teşekkür ediyorumyasminsay canım çok güzelmiş hediyen
Ağız tadıyla güzel günlerde, güzel sofralarda kullanın inşallah
Yandım, yandım, yandım yandım ah yine yandım, bana yeniden şarkılar soyleten kadınVallahi kullanacağımhatta açılışını, yöresel yemekler yarışmasında yapacağım inşallah
Tarifime uyumlu, hep bu sebeple kullanacağımYandım, yandım, yandım yandım ah yine yandım, bana yeniden şarkılar soyleten kadın
Amann AllaaahııımmmmmmmmEki Görüntüle 2203996 Eki Görüntüle 2203997 Eki Görüntüle 2203998 Eki Görüntüle 2203999 Hediyem geldiiiiiii
Öncelikle zevkli seçimleri için canımNevreste ve @Lisabella ya çok teşekkür ediyorum. Bize bu imkânları verdikleri için de, @Kazen beye de ayrıca teşekkür ediyorum.
Çok mutlu oldum
Gözümde canlandı koskoca maziii, sevgilim Nerede ben NeredeyyiimmmTarifime uyumlu, hep bu sebeple kullanacağım
Bi tasla bi tabağı bana gönder de, bebeye çorba iciririm deAmann Allaaahııımmmmmmmm
Kıskandııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ben bu tabakları aşerdım nolcak şimdi
Güle güle kullann kuzuummmmmmmm
Sonuna kadar hakkeeettıınnn
Teşekkür ederim kuzuballımAmann Allaaahııımmmmmmmm
Kıskandııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ben bu tabakları aşerdım nolcak şimdi
Güle güle kullann kuzuummmmmmmm
Sonuna kadar hakkeeettıınnn
Enişteye, aşerme bahanesi ile aldırmak varken mi?Bi tasla bi tabağı bana gönder de, bebeye çorba iciririm de
Gözümde canlandı koskoca maziii, sevgilim Nerede ben Neredeyyiimmm
Tabak mı aş erdin derse ?Enişteye, aşerme bahanesi ile aldırmak varken mi?
Enişten bu duurmdan çok madurTeşekkür ederim kuzuballım
Hemen enişteye haber yollayalım
Toprak aşeren oluyor da, tabak niye olmasınTabak mı aş erdin derse ?yiyecek bişey olsa şansım yüksekti
Evine ansızın girecem takımını bozacam kırmızı benım rengimBi tasla bi tabağı bana gönder de, bebeye çorba iciririm de
Aşermek hakkınızEnişten bu duurmdan çok madur
Normal kadınlar yemek aşerir sen Roma'ya falan gitmek istiyorsun dıyo
Ne yanı benımde canım böyle şeyler çekıyo napim
Gizli girmene gerek yok canım, kapıyı açarım ben sanaEvine ansızın girecem takımını bozacam kırmızı benım rengim
Evde tabak dolu. Onlardan birini getirir verirToprak aşeren oluyor da, tabak niye olmasın
Sana serbestEvine ansızın girecem takımını bozacam kırmızı benım rengim
ay canıımmmmGizli girmene gerek yok canım, kapıyı açarım ben sana