- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Bende merak ediyorum, ama sürpriz olsun diye sormadım ne olduğunu. Heyecanı kaçmasınÇok merak ediyorum hediyeni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende merak ediyorum, ama sürpriz olsun diye sormadım ne olduğunu. Heyecanı kaçmasınÇok merak ediyorum hediyeni
Bende merak ediyorum, ama sürpriz olsun diye sormadım ne olduğunu. Heyecanı kaçmasın
Bu kategoriyi de kazanırım belki, beraber yollanır 2 hediye NevoşumBu kategori sonunda elinde olur:)
Kendi gibi hediyeside özel olabilir:)
Heyecanlı bir bekleyiş benim için bile
Hadi inşaallah
Bu kategoriyi de kazanırım belki, beraber yollanır 2 hediye Nevoşum
Çok güzel, bayilacagim, nazarim falan değecek diye korkuyorum güzel günlerde, kullan canım harika yaaaa. Insan bunları kullanmaya kiyamaz kiEki Görüntüle 2203996 Eki Görüntüle 2203997 Eki Görüntüle 2203998 Eki Görüntüle 2203999 Hediyem geldiiiiiii
Öncelikle zevkli seçimleri için canım Nevreste ve @Lisabella ya çok teşekkür ediyorum. Bize bu imkânları verdikleri için de, K Kazen beye de ayrıca teşekkür ediyorum.
Çok mutlu oldum
Güle güle kullan canımEki Görüntüle 2203996 Eki Görüntüle 2203997 Eki Görüntüle 2203998 Eki Görüntüle 2203999 Hediyem geldiiiiiii
Öncelikle zevkli seçimleri için canım Nevreste ve @Lisabella ya çok teşekkür ediyorum. Bize bu imkânları verdikleri için de, K Kazen beye de ayrıca teşekkür ediyorum.
Çok mutlu oldum
Vallahi kullanacağım hatta açılışını, yöresel yemekler yarışmasında yapacağım inşallahÇok güzel, bayilacagim, nazarim falan değecek diye korkuyorum güzel günlerde, kullan canım harika yaaaa. Insan bunları kullanmaya kiyamaz ki
Sağolasın canım benim, zevkinize sağlık. Tam yöresel sunumlukGüle güle kullan canım
Bununla sunum bekliyoruz:)
Eki Görüntüle 2203996 Eki Görüntüle 2203997 Eki Görüntüle 2203998 Eki Görüntüle 2203999 Hediyem geldiiiiiii
Çok mutlu oldum
Eki Görüntüle 2203996 Eki Görüntüle 2203997 Eki Görüntüle 2203998 Eki Görüntüle 2203999 Hediyem geldiiiiiii
Çok mutlu oldum
Çok mutlu oldum
Benden yana özürlük bir durum yok, benim her işim karışık olduğu için sorun etmedim.Gecikme için çok özür dileriz ama ortalık çok karıştı bu hediye için. En sonunda güzel bir jest yaptılar ...
güle güle kullanın ...
İnşallah canım benim, sağolasınÇok güzelmiş canım bayıldım
Keyifli sofralarda kullanmak nasip olsun inşallah :)
Teşekkür ediyorum canım benimCanimmmmm
Guzel günlerde kullan hediyeni
BA-YIL-DIMMMMMMM