Eki Görüntüle 2110056
Hediyem geldiçok çok çok beğendim o kadar mutlu oldum ki anlatamam emeği geçen herkese çok teşekkür ederim... Yüz tane seçenek olsaydı bunu secerdim en sevdiğim renkler
Oy vererek beni 1. Yapan arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum buradan sizler sayesinde bu güzel mutluluğu yaşadım
@KazenNevreste isabel @Mune hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kesenize bereket umarım kimseyi unutmadım tekrar tekrar teşekkür edrerim
Güzel günlerde kullan canım, çok güzel.Eki Görüntüle 2110056
Hediyem geldiçok çok çok beğendim o kadar mutlu oldum ki anlatamam emeği geçen herkese çok teşekkür ederim... Yüz tane seçenek olsaydı bunu secerdim en sevdiğim renkler
Oy vererek beni 1. Yapan arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum buradan sizler sayesinde bu güzel mutluluğu yaşadım
@KazenNevreste isabel @Mune hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kesenize bereket umarım kimseyi unutmadım tekrar tekrar teşekkür edrerim
Çok güzel hediyeniz iyi günlerde sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah .Eki Görüntüle 2110056
Güzel günlerde kullan canım, çok güzel.
Teşekkür ederim çok saolunÇok güzel hediyeniz iyi günlerde sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah .
Az ye de sende çorba yap, belki kazanırsınBana hiç bi yerden hediye gelmiyo ölücem kıskançlıktan
Ben bu hatunları yenemem beni çorba yaparlarAz ye de sende çorba yap, belki kazanırsın
Denemeden bilemezsinBen bu hatunları yenemem beni çorba yaparlar
Gaza getirmeDenemeden bilemezsin
Bende oyleydim ama arada bı tane kaptimBen bu hatunları yenemem beni çorba yaparlar
Gerçekten mş yaBende oyleydim ama arada bı tane kaptim
GerçektenGerçekten mş ya
Takip ediyim bakiyim belki bende denk getiririm :)
Yavrum 12 de mi ne aldım ben
Kız sana bişi dicem.. biz senle arada yemek yarışmalarında konuşuyorduk fln.. sonra diyet topiğinde de beraberiz .. bende ikinizin aynı kişi olduğu yeni düştüGerçekten
Yavrum 12 de mi ne aldım ben
Yarın çorbanı kap gel bekliyorumBana hiç bi yerden hediye gelmiyo ölücem kıskançlıktan
Biri beni öldürsünKız sana bişi dicem.. biz senle arada yemek yarışmalarında konuşuyorduk fln.. sonra diyet topiğinde de beraberiz .. bende ikinizin aynı kişi olduğu yeni düştü
Konuyu açtın mıBiri beni öldürsün
İnternete zor bakıyorum dahaKonuyu açtın mı
Henüz hazır değilim ama bş gün denk getirxemYarın çorbanı kap gel bekliyorum
Kıyamam sana ♡♡♡Biri beni öldürsün