- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
Cok tesekkur ederim canım daha güzelleri senin olsun sagolYarışmayı kazanınca şöyle bir bakıyım dedim aman Allah'ım ya ne güzel hediyeler ne yalan söyleyim bu kadarını beklemiyordum...Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim gerçekten güzel bir organizasyon yapılmış... CocoChanelmademoiselle güle güle kullan hediyeni çok ama çok güzel
Coco madalyalarımız ayNı :))Cok tesekkur ederim canım daha güzelleri senin olsun sagol
Evet hippom biz 7.takımın biricik uyeleri baykuslariyizCoco madalyalarımız ayNı :))
Diyet topigine girmen gerekiyor kuzum,kilo sorunun varmi?
Diyet topigine girmen gerekiyor kuzum,kilo sorunun varmi?
Oy kilon da yokmuş ki senin1.55 boy 53 kilodayim sırf baykuş için 3 kilo veririm
Oy kilon da yokmuş ki seninmasallah bende ayni kilodayim suan.kazen abiden rica mi etsen acaba :)))))))))
Onu bende bilmiom inan ki.ama ben mezun oldum kilomu verdim hala takım uyesiyim.hani takımda girip yazmak gerekiyor mezun olsan dahi kuzum.yani tamamen baglari koparmaman gerekiyor.birde hergun menu bildirimi yapman gerekiyor.bizim kaptan simdi banli.bani açıldığında soralım eğer yer varsa alır zaten seni.olur mu cicegeemBaykuş kalıcı oluyor mu yoksa hedefe ulaşınca gidiyor mi ona göree yavaş vereyim kiloyu
Onu bende bilmiom inan ki.ama ben mezun oldum kilomu verdim hala takım uyesiyim.hani takımda girip yazmak gerekiyor mezun olsan dahi kuzum.yani tamamen baglari koparmaman gerekiyor.birde hergun menu bildirimi yapman gerekiyor.bizim kaptan simdi banli.bani açıldığında soralım eğer yer varsa alır zaten seni.olur mu cicegeem
Ooooo dayak olmami sen bizim yedigimiz sopalari gorseydin zamaninda ohoooOo süper tamam canımkaçamak yapınca dayak yok dimi bu arada ben birazcık tatlıya düşkünüm deeee
Bende 175 e 70 71 arasıyım.. 64 için tekrar diyete başladım takıma girdim.. baykuşun da katkısı var tabi ama takımlara girmek için en az 6 kilo vermen lazım1.55 boy 53 kilodayim sırf baykuş için 3 kilo veririm
Ooooo dayak olmami sen bizim yedigimiz sopalari gorseydin zamaninda ohoootatlı borek corek kurabiye gibi cis coss yasak yoksa sopa var
Bende 175 e 70 71 arasıyım.. 64 için tekrar diyete başladım takıma girdim.. baykuşun da katkısı var tabi ama takımlara girmek için en az 6 kilo vermen lazım
İnş cnm... 30 kilodan fazla verdim :))Offf çok fenaymis yaaa kesin ben her gün dayak yerim o zaman
6kilo vermek için önce 3 kilo almam lazım canımben en iyisi tatlıya yukleneyim kilo alıp geleyim
Maşallah zaten hayranım senin azmine canım baya kilo verdin helal olsun eminim geri kalanını da verirsin
Ayy maşallah bir bende o irade yok sanırım aynayalara bakmak istemiyorum kaç defa zayıflama gruplarını okudum baktım ama hiç cesaret edemedim... Çok kızıyorum kendime eşim çok fit biri yani artık yanına yakışmıyorumİnş cnm... 30 kilodan fazla verdim :))
Boy kilo kaç cnm?? Yardımcı olimAyy maşallah bir bende o irade yok sanırım aynayalara bakmak istemiyorum kaç defa zayıflama gruplarını okudum baktım ama hiç cesaret edemedim... Çok kızıyorum kendime eşim çok fit biri yani artık yanına yakışmıyorum
165 boy 84 kiloBoy kilo kaç cnm?? Yardımcı olim
Muhakkak takımları denemelisim cnm.. ikinci doğuma giderken 108dim ben165 boy 84 kiloönceden zayıftım evlendikten sonra tüp bebek tedavileri ve eve kapanınca çok kilo aldım
Takımlar çok etkili bunu görüyorum nasıl yapıyorlar bu kadar onu bilmiyorum yani nasıl engel oluyorlar kendilerine o irade yok mu iradeMuhakkak takımları denemelisim cnm.. ikinci doğuma giderken 108dim ben68e kdr düştüm ama 15 tatilde bikaç kilo aldım geri başlıcam inş