Hediyem geldiiii
O kadar mutluyum ki kendimi nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum...
Başta @Kazen ve @Lisabella 'ya bu güzel hediyelerinden ve ince zevklerinden dolayı çok çok teşekkür ederim.
AyrıcaNevreste ablama her şey için çoook teşekkür ediyorum, iyi ki varsın güzel ablacığım
Ve tabii ki bana oy veren herkese tek tek teşekkürlerimi sunuyorum
Hediyeme nasıl kıyıp da kullanacağım bilmiyorum ama aşık oldum vintage havalı bu katlı kurabiye tabağıma ve fanuslu pasta standıma 
Eki Görüntüle 2123764
Güzel,bol sohbetli sofralarda kullanmak nasip olur inşaallahTekrar teşekkür ederim Nevreste ablacığım
Benim işim biraz zor ama nasipTeşekkürler canım, darısı başına
Senin yağlı boya tablon olmazsa zaten olmazdı cancağızım, huzur veriyor insana o kadar güzel kiCanım benim güle güle kullanhediyen çok güzel gerçekten :) benim tablom da ayrı bir yakışmış tabi
Çok güzel canım güle güle güzel günlerde kullan kullandıkça hep kk yi hatırla canımHediyem geldiiii
Başta @Kazen ve @Lisabella 'ya bu güzel hediyelerinden ve ince zevklerinden dolayı çok çok teşekkür ederim.
AyrıcaNevreste ablama her şey için çoook teşekkür ediyorum, iyi ki varsın güzel ablacığım
Hediyeme nasıl kıyıp da kullanacağım bilmiyorum ama aşık oldum vintage havalı bu katlı kurabiye tabağıma ve fanuslu pasta standıma 
Eki Görüntüle 2123764
Teşekkür ederim canım. Karar verdim, birkaç gün masanın üstünde tutacağım, hevesimi alayımÇok güzel canım güle güle güzel günlerde kullan kullandıkça hep kk yi hatırla canım
İnşallah kuzum ben olsam da kesin öyle gözümün önüne koyardım yarışmadan kazandım filan diye gururlanırdımTeşekkür ederim canım. Karar verdim, birkaç gün masanın üstünde tutacağım, hevesimi alayım
Darısı başına en kısa zamanda inşallah
Şu diyetler bi yakamızı bıraksa her gün başka bir tatlı yapar koyardım canım ama eşim sağolsun bir kurabiye yapmama izin vermiyor, çok kilo alıyormuş sonraİnşallah kuzum ben olsam da kesin öyle gözümün önüne koyardım yarışmadan kazandım filan diye gururlanırdımne pastalar şaheserler yaparsın sen bunlarla paylaş yaptığın zaman canım şenlenelim
Şu diyetler bi yakamızı bıraksa her gün başka bir tatlı yapar koyardım canım ama eşim sağolsun bir kurabiye yapmama izin vermiyor, çok kilo alıyormuş sonra
Ama şimdi bahanem sağlam, hediye tabaklarımı kullanmam lazım, değil mi
Yapınca mutlaka paylaşırım fotoğrafını
Harika harika ya bayıldım...Hediyem geldiiii
Eki Görüntüle 2123764
Güle güle kullan canım hediyelerin çok şıkHediyem geldiiii
Eki Görüntüle 2123764
Güzel ve mutlu günlerde kullan arkadaşım çok hoşmuş gerçekten ba yıl dımHediyem geldiiii
Eki Görüntüle 2123764
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım güle güle kullan :)
Teşekkür ederim canımHarika harika ya bayıldım...
Gile güle kullan canım sağlıkla afiyetle
Çok teşekkürler canımGüle güle kullan canım hediyelerin çok şık
İnşallah canım, çok teşekkür ederimGüzel ve mutlu günlerde kullan arkadaşım çok hoşmuş gerçekten ba yıl dım
Senin yağlı boya tablon olmazsa zaten olmazdı cancağızım, huzur veriyor insana o kadar güzel ki
Sana da ayrıca teşekkür ederim bu arada. Senin teşviğin, moral motivasyon desteğin olmasa ben çekinir, yarışmaya da katılamazdımcanım ablacığım
Çok teşekkür ederim canım, darısı başına inşallahCanım güzel günlerde kullan. Hediyelerin çok şık gerçekten