Popüler Konu Ödüller

Canım benim güle güle kullan hediyen çok güzel gerçekten :) benim tablom da ayrı bir yakışmış tabi

Canım benim güle güle kullan hediyen çok güzel gerçekten :) benim tablom da ayrı bir yakışmış tabi
Senin yağlı boya tablon olmazsa zaten olmazdı cancağızım, huzur veriyor insana o kadar güzel ki

Sana da ayrıca teşekkür ederim bu arada. Senin teşviğin, moral motivasyon desteğin olmasa ben çekinir, yarışmaya da katılamazdım canım ablacığım

Çok güzel canım güle güle güzel günlerde kullan kullandıkça hep kk yi hatırla canım

Teşekkür ederim canım. Karar verdim, birkaç gün masanın üstünde tutacağım, hevesimi alayım
Darısı başına en kısa zamanda inşallah
İnşallah kuzum ben olsam da kesin öyle gözümün önüne koyardım yarışmadan kazandım filan diye gururlanırdım ne pastalar şaheserler yaparsın sen bunlarla paylaş yaptığın zaman canım şenlenelim

Şu diyetler bi yakamızı bıraksa her gün başka bir tatlı yapar koyardım canım ama eşim sağolsun bir kurabiye yapmama izin vermiyor, çok kilo alıyormuş sonra
Ama şimdi bahanem sağlam, hediye tabaklarımı kullanmam lazım, değil mi

Yapınca mutlaka paylaşırım fotoğrafını

aynen canım benim yap tabki kazandın o kdr emek verdin

Harika harika ya bayıldım...
Gile güle kullan canım sağlıkla afiyetle

Güle güle kullan canım hediyelerin çok şık

Güzel ve mutlu günlerde kullan arkadaşım çok hoşmuş gerçekten ba yıl dım

Canım benim sonuna kadar hakettin :) ben sadece ornek oldum güzel günlerde kullan inşallah hediyelerini. Daha nice başarılara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…