Popüler Konu Ödüller

Takımlar çok etkili bunu görüyorum nasıl yapıyorlar bu kadar onu bilmiyorum yani nasıl engel oluyorlar kendilerine o irade yok mu irade
Her yediğini yazıyorsun ya cnm.. zamanla ne kadar yediğini görüyorsun bide arkadaşlarla birbirimize örnek olup motive ediyoruz.. dene bişi kaybetmezsin

Her yediğini yazıyorsun ya cnm.. zamanla ne kadar yediğini görüyorsun bide arkadaşlarla birbirimize örnek olup motive ediyoruz.. dene bişi kaybetmezsin
Emziriyorum sıkıntı olur mu aslında ben çok yemenin sütü etkilediğini düşünmüyorum oğlum da 5 aylık oldu ek gıdaya geçmeye az kaldı... Deneyeceğim gireceğim gruba kabul edilirsem eğer neye göre katılım oluyor ki ben okudum şartlarını hep ama alırlar mı bilemiyorum... Yaza kadar kilo versem keşke çok kötü morelim bozuluyor

Bende emziriyorum cnm.. oğlum 6 aylık olunca başladım.. şimdi 19 aylık fln.. tam bi yılda 32 kilo fln verdim hatta daha fazla.. sende cuma zayıflama yarışmalarına katılmak istiyorum diye bilgilerini yaz.. ordan yer olan takım alır seni yönlendirirler...

Ooy kuşum gelmiş hosgelmis ben 3 ayda 12 kilo verdim kuzum.65 le baslamistim suan 53 küsürlerdeyim.senin kilo vermenede cok sevindim.kac kilo verdin bebegim
Yemek topiğinde kilo verme muhabbeti iyice kaptırdık kendimizi zayıflamaya şükür

Ooy kuşum gelmiş hosgelmis ben 3 ayda 12 kilo verdim kuzum.65 le baslamistim suan 53 küsürlerdeyim.senin kilo vermenede cok sevindim.kac kilo verdin bebegim
hoş bulduk bebegim cok guzel vermissin kilo sen. bende 2 ayda 3.5 kilo verdim. ama benim vermem bi mucize cunku veremiyordum o kadar sey denedim verememistim hic. 57 kiloydum suan 53.5 ... 54 u görmek hayaldi benim icin:))))
cok mutluyum tum eski kiyafetlerim ustume oluyor bi 53 daha olayım daha iyi olcam

Insallah kuzum 53 e 500 gr kalmış verirsin onu da cok rahat sekilde senin adına cok sevindim bebitooomm

Hediyem geldi çok çok çok beğendim o kadar mutlu oldum ki anlatamam emeği geçen herkese çok teşekkür ederim... Yüz tane seçenek olsaydı bunu secerdim en sevdiğim renkler
Oy vererek beni 1. Yapan arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum buradan sizler sayesinde bu güzel mutluluğu yaşadım

K Kazen Nevreste @Lisabella Mune hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kesenize bereket umarım kimseyi unutmadım tekrar tekrar teşekkür edrerim

Çok güzelmiş canım güle güle kullan

Hayırlı olsun canım.Güle güle iyi günlerde kullan canım

Hayırlı olsun :))

Güle güle kullan iyi günlede canım

Güle güle kullan canım,hediyelerin çok güzel.

Hediyen harikaymış canım, güzel günlerde kullan

Çok güzelmiş güle güle kullanın hediyenizi:)) çok beğendim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…