Teşekkür ederim canımYaaa çok güzel canım güle güle kullan
Ayy şans getirsin diye yaptım canım yaTeşekkür ederim canım hamilesin sen tebrik ederim oy
İnşallah canımAyy şans getirsin diye yaptım canım ya
İnşallah hamileyimdir de böylece kalır takvimim
Güle güle kullan canım çok güzeller ve her evin ihtiyacı bunlar gerçekten tavalar bi süre sonra dipleri tutuyor yapıştırıyo müthiş seçim kıskandım doğrusu tebrik ederim tekrar kuzum ne güzel çeyizine gittiler bi anı olur :)Hediyem 5dk önce geldi hemen fotografını atıyorum
Mutluluktan heyecandan ellerim titredi ve hemen çeyizime kaldırdım hediyelerimi
Önce bana oy verip sonra Bu güzel hediyeleri seçtiği için @Lisabella ya
Sonra hediyesi için @Kazen abiye
Ve güzel kalpliNevreste ye teşekkür ediyorum kesenize bereket
Eki Görüntüle 2081826
Ay hamile misin çok sevindim canım ya Allah hayırlısıyla sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahGüzel günlerde kullan canım, çok güzelmiş hediyelerin
Allah nasip etmiştir inşallah canım sonradan gördümAyy şans getirsin diye yaptım canım ya
İnşallah hamileyimdir de böylece kalır takvimim
Ay yok canım değilim, ben şans getirsin diye yaptım, tedavi görüyorum daAy hamile misin çok sevindim canım ya Allah hayırlısıyla sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Güle güle kullan canımHediyem 5dk önce geldi hemen fotografını atıyorum
Eki Görüntüle 2081826
Teşekkürler aslıcım bende çok beğendim ve çeyizimde olmayan bir şeydi gerçekten çok teşekkür ediyorum @Lisabella çok zevkliGüle güle kullan canım çok güzeller ve her evin ihtiyacı bunlar gerçekten tavalar bi süre sonra dipleri tutuyor yapıştırıyo müthiş seçim kıskandım doğrusu tebrik ederim tekrar kuzum ne güzel çeyizine gittiler bi anı olur :)
Ay hamile misin çok sevindim canım ya Allah hayırlısıyla sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım çok sevindimGüzel günlerde kullan canım, çok güzelmiş hediyelerin
Olur inşaallahAy yok canım değilim, ben şans getirsin diye yaptım, tedavi görüyorum daDua bekliyorum ama inşallah hamileyimdir
Yaa hayırlı olsun hamile misin :))Güzel günlerde kullan canım, çok güzelmiş hediyelerin
Hayırlı olsun.. güle güle kullan :))Hediyem 5dk önce geldi hemen fotografını atıyorum
Eki Görüntüle 2081826
Teşekkür ederim hipoHayırlı olsun.. güle güle kullan :))
Sen de canımTeşekkür ederim ablacımiyiki varsın
Anladm canım inşallah dualarımz seninle o zaman ♥Ay yok canım değilim, ben şans getirsin diye yaptım, tedavi görüyorum daDua bekliyorum ama inşallah hamileyimdir
İnşallah Nevreste ablacığım, çok umutluyuz bu ay, Rabbim nasip ettiyse olur inşallahOlur inşaallah
Amin canım, çok teşekkür ederimAnladm canım inşallah dualarımz seninle o zaman ♥
Yok canım ama dua bekliyorum, şans getirsin istedim. Yine de çok teşekkür ederim, inşallah olduğunun da haberini vermek nasip olurYaa hayırlı olsun hamile misin :))
İnşaallah canım güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah Nevreste ablacığım, çok umutluyuz bu ay, Rabbim nasip ettiyse olur inşallah
Amin canım, çok teşekkür ederim
Yok canım ama dua bekliyorum, şans getirsin istedim. Yine de çok teşekkür ederim, inşallah olduğunun da haberini vermek nasip olur
İnş cnm.. hayırlısı ile evlat sahibi olursunuz inş..İnşallah Nevreste ablacığım, çok umutluyuz bu ay, Rabbim nasip ettiyse olur inşallah
Amin canım, çok teşekkür ederim
Yok canım ama dua bekliyorum, şans getirsin istedim. Yine de çok teşekkür ederim, inşallah olduğunun da haberini vermek nasip olur