- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Canım benim cok guzeller güle güle kullan mutluluk getirsin sanaEki Görüntüle 2056642
Kızlar hediyem geldi.Zevkli seçimlerinden dolayı @Lisabella ve @Kazen 'e teşekkür ederim.
Aman ne diyorCanım benim cok guzeller güle güle kullan mutluluk getirsin sana
Bol bol pasta kurabiye yap koy yiyelim boşver nerden gorcek miu
Maşaallah ne kadar güzel olmuşYeter yeter, o da yeter bize. Pasta olsun, senin elinden olsun da ohh daha ne isteriz
Ben de 4 yaşındaki yeğenimin anannesi için bize yaptırdığı pastayı ikram edeyim size. Buyrun afiyet olsun
Pastadaki anannesiymiş bu arada
Eki Görüntüle 2057055
Coco beni öldürecek
anaaaaaaa nevoya bak sen hemen ispitlemiş beni görürsün sen hain nevoCoco beni öldürecek
Gözüm üstünde diyet bozmak yokanaaaaaaa nevoya bak sen hemen ispitlemiş beni görürsün sen hain nevo
@MiuLego kaptanim şaka yaptım sen beni biliyon senin minnos cocon yapar mi hic oyle sey güvenini kirar mi hic
Oyy ben seni pamuklara sararim canım nevrosumGözüm üstünde diyet bozmak yok
Hep seni düşündüğümden
Kilo ver bebişimiz gelsin
Oyy ben seni pamuklara sararim canım nevrosuminsallahh
Hayırlı geceler minnoşum ruyanda beni gör
Hayırlı geceler canım
anaaaaaaa nevoya bak sen hemen ispitlemiş beni görürsün sen hain nevo
@MiuLego kaptanim şaka yaptım sen beni biliyon senin minnos cocon yapar mi hic oyle sey güvenini kirar mi hic
Canım emeğinin karşılığını en sık şekilde almisisn güle güle kullanEki Görüntüle 2056642
Kızlar hediyem geldi.Zevkli seçimlerinden dolayı @Lisabella ve @Kazen 'e teşekkür ederim.
Gördüm gördüm olanları,Nevo işpiklemişCanım benim cok guzeller güle güle kullan mutluluk getirsin sana
Bol bol pasta kurabiye yap koy yiyelim boşver nerden gorcek miu
Canım emeğinin karşılığını en sık şekilde almisisn güle güle kullan
deynepnaz bil bakalım ne oldu seni tebrik ettim sanıyorum şimdi girdim diyorum bu kız bana niye cevap vermemiş olmayan tebrigime cevap arıyorum
Hahahha gece gece k3ndime güldüm ya ben
Teşekkür ederim canım ,darısı başınıza.
Bu yıl okulda 1 evde 1 bana yaramadi
Teşekkür ederim canım.Sen unutulacak kişi misin?
Anamm çok güzel, bende de var, acaba bana nereden geldiEki Görüntüle 2056642
SütlaçççççAnamm çok güzel, bende de var, acaba bana nereden geldi