Hediyen çok güzel, güle güle kullan canımHediyem 5dk önce geldi hemen fotografını atıyorum
Mutluluktan heyecandan ellerim titredi ve hemen çeyizime kaldırdım hediyelerimi
Önce bana oy verip sonra Bu güzel hediyeleri seçtiği içinisabel ya
Sonra hediyesi için @Kazen abiye
Ve güzel kalpliNevreste ye teşekkür ediyorum kesenize bereket
Eki Görüntüle 2081826
Teşekkür ederim bitanem
Teşekkür ederim deynebim bende bayıldım hemen hoop çeyizeHediyen çok güzel, güle güle kullan canımTavanın yanında ki kedi de inceliyor herhalde , boş boş ne koymuş buraya diye şaşırmıştır
Oyyyy maşaallah çok tatlı bayıldımTeşekkür ederim deynebim bende bayıldım hemen hoop çeyize
Boncuk öyle paketlere bayılır kolisiyle falan oynadı baksana şuna ona da oyuncak gelmiş oldu
Eki Görüntüle 2082000
Teşekkür ederiz ablacım çok sever böyle şeylerle oynamayı o da sevindi bugun kargo gelince saldırdı kutuyaOyyyy maşaallah çok tatlı bayıldım
Hep beraber mutlu ve memnun olmuşsunuzTeşekkür ederiz ablacım çok sever böyle şeylerle oynamayı o da sevindi bugun kargo gelince saldırdı kutuya
Evet ablacımHep beraber mutlu ve memnun olmuşsunuz
Çok sevimli yaaa,bayıldım kedine ve yaramazlığınaTeşekkür ederim deynebim bende bayıldım hemen hoop çeyize
Boncuk öyle paketlere bayılır kolisiyle falan oynadı baksana şuna ona da oyuncak gelmiş oldu
Eki Görüntüle 2082000
Delikten bakıyor bideÇok sevimli yaaa,bayıldım kedine ve yaramazlığına
Çok güzeller ve sizin için çok da isabetli bir hediye olmuş . Mutlu bir evlilikte sağlıkla , keyifle kullanmanız nasip olsun .Hediyem 5dk önce geldi hemen fotografını atıyorum
Eki Görüntüle 2081826
Bende çok beğendim çok güzeller teşekkür ederim amin inşallahÇok güzeller ve sizin için çok da isabetli bir hediye olmuş . Mutlu bir evlilikte sağlıkla , keyifle kullanmanız nasip olsun .
Teşekkürler aslıcım bende çok beğendim ve çeyizimde olmayan bir şeydi gerçekten çok teşekkür ediyorumisabel çok zevkli
Çok teşekkür ederim bayıldım harikalarTekrar tebrikler canım.Iyi günlerde keyifle kullan
Ay yok canım değilim, ben şans getirsin diye yaptım, tedavi görüyorum daDua bekliyorum ama inşallah hamileyimdir
Güzel duaların için çok teşekkür ederim canım benim... İnşallah benimledir canım, henüz net bir şey yok malesef... Şans getirsin diye yaptım, inşallah getirir bu ay...Gözlerim doldu ya, o kadar mutlu oldum ki rabbim meleğini senden ayırmasın hayırlısıyla olsun inşallah
Şahane bir şey bu güle güle kullan canım hediye konusunda çok zevkliler patronlarHediyem 5dk önce geldi hemen fotografını atıyorum
Eki Görüntüle 2081826
Yürekten inşallah hamilesidir,yada en kısa zamanda inşallahAyy şans getirsin diye yaptım canım ya
İnşallah hamileyimdir de böylece kalır takvimim
Amin canım benimYürekten inşallah hamilesidir,yada en kısa zamanda inşallah
Evet kakaom çok güzeller teşekkür ederimŞahane bir şey bu güle güle kullan canım hediye konusunda çok zevkliler patronlar