Popüler Konu Ödüller

Hediyem 5dk önce geldi hemen fotografını atıyorum
Mutluluktan heyecandan ellerim titredi ve hemen çeyizime kaldırdım hediyelerimi :KK37:
Önce bana oy verip sonra Bu güzel hediyeleri seçtiği için isabel isabel ya:KK200:
Sonra hediyesi için @Kazen abiye :KK200:
Ve güzel kalpli Nevreste Nevreste ye teşekkür ediyorum kesenize bereket :KK36:
Eki Görüntüle 2081826
Hediyen çok güzel, güle güle kullan canım:KK37: Tavanın yanında ki kedi de inceliyor herhalde , boş boş ne koymuş buraya diye şaşırmıştır:KK53:

Hediyen çok güzel, güle güle kullan canım:KK37: Tavanın yanında ki kedi de inceliyor herhalde , boş boş ne koymuş buraya diye şaşırmıştır:KK53:
Teşekkür ederim deynebim bende bayıldım hemen hoop çeyize :KK200:
Boncuk öyle paketlere bayılır kolisiyle falan oynadı baksana şuna ona da oyuncak gelmiş oldu :KK70:
20171220_223623.png

Mutluluktan heyecandan ellerim titredi ve hemen çeyizime kaldırdım hediyelerimi :KK37:
Önce bana oy verip sonra Bu güzel hediyeleri seçtiği için isabel isabel ya:KK200:
Eki Görüntüle 2081826
Çok güzeller ve sizin için çok da isabetli bir hediye olmuş . Mutlu bir evlilikte sağlıkla , keyifle kullanmanız nasip olsun .

Gözlerim doldu ya :cry:, o kadar mutlu oldum ki rabbim meleğini senden ayırmasın hayırlısıyla olsun inşallah:nazar:
Güzel duaların için çok teşekkür ederim canım benim... İnşallah benimledir canım, henüz net bir şey yok malesef... Şans getirsin diye yaptım, inşallah getirir bu ay...

Eki Görüntüle 2081826
Şahane bir şey bu güle güle kullan canım hediye konusunda çok zevkliler patronlar

X