Favorim 1 değil 2 değil 3 değil hiç karıştırma
Aynen benim de favorim çok.Favorim 1 değil 2 değil 3 değil hiç karıştırmaBenim ki biraz zor
Hayırlı uğurlu olsun uğurlu olsun.. gerçekten çok güzel..hippotalamus gurtmingotam LezzetliCipetpet dün kutudan çıktığı gibi koydum ,kek standını,kurabiyeliği kurmaya yöneldim o aklıma hiç gelmedi ,sizin için bir de düzünden çektim
Eki Görüntüle 2057050
Ooo standın güzelliği de şimdi tam çıktı ortaya. Güzel günlerde kullan canım. En güzel yaş günlerinizde, beş çaylarınızda eşlik etsin sizehippotalamus gurtmingotam LezzetliCipetpet dün kutudan çıktığı gibi koydum ,kek standını,kurabiyeliği kurmaya yöneldim o aklıma hiç gelmedi ,sizin için bir de düzünden çektim
Eki Görüntüle 2057050
Çok güzel bi yaş pastanı yeriz artık kutlama pastasıhippotalamus gurtmingotam LezzetliCipetpet dün kutudan çıktığı gibi koydum ,kek standını,kurabiyeliği kurmaya yöneldim o aklıma hiç gelmedi ,sizin için bir de düzünden çektim
Eki Görüntüle 2057050
Hayırlı uğurlu olsun uğurlu olsun.. gerçekten çok güzel..
Ooo standın güzelliği de şimdi tam çıktı ortaya. Güzel günlerde kullan canım. En güzel yaş günlerinizde, beş çaylarınızda eşlik etsin size
Teşekkür ederim kızlarÇok güzel bi yaş pastanı yeriz artık kutlama pastası
Olmaz.. azcık beklesinler :))Teşekkür ederim kızlar
Pasta mı,kurabiye mi
Az daha zayıflayalım da Hipoyla o zaman ,siz yersiniz biz bakarsak olmaz
Pasta yap, üstünü de bu takımın çiçeklerini çizerek süsleTeşekkür ederim kızlar
Pasta mı,kurabiye mi
Az daha zayıflayalım da Hipoyla o zaman ,siz yersiniz biz bakarsak olmaz
Siz de çok şey istiyorsunuz yav,çilek ,vişne ,kivi neyinize yetmiyorPasta yap, üstünü de bu takımın çiçeklerini çizerek süsle
:) bu kategori bol kalori olarak geri döndü bize bide pasta yersek yandık :)Siz de çok şey istiyorsunuz yav,çilek ,vişne ,kivi neyinize yetmiyor
Yeter yeter, o da yeter bize. Pasta olsun, senin elinden olsun da ohh daha ne isterizSiz de çok şey istiyorsunuz yav,çilek ,vişne ,kivi neyinize yetmiyor
Çok güzel hayal gücü maşallahYeter yeter, o da yeter bize. Pasta olsun, senin elinden olsun da ohh daha ne isteriz
Ben de 4 yaşındaki yeğenimin anannesi için bize yaptırdığı pastayı ikram edeyim size. Buyrun afiyet olsun
Pastadaki anannesiymiş bu arada
Eki Görüntüle 2057055
Teşekkür ederimdeynepnaz yine çok güzel , çok şık bir hediye gönderilmiş . Güzel günlerde sağlıkla kullanın .
Eki Görüntüle 2056642
Kızlar hediyem geldi.Zevkli seçimlerinden dolayı isabel ve @Kazen 'e teşekkür ederim.
Deynep güle güle kullan canım .
Hediyelerimiz renk hariç aynı.
Teşekür ederim canlarım