- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.792
ben nevresim takımıma her sarıldığımdaMadalya için yarıştım ama hediye de hiç fena olmazManevi değeri çok büyük olacak benim için.
Güzel günlerde kullan canımEki Görüntüle 2056642
Kızlar hediyem geldi.Zevkli seçimlerinden dolayı @Lisabella ve K Kazen 'e teşekkür ederim.
Canım hediyeni güle güle kullan canımEki Görüntüle 2056642
Kızlar hediyem geldi.Zevkli seçimlerinden dolayı @Lisabella ve K Kazen 'e teşekkür ederim.
Hayırlı uğurlu olsun ♡♡♡ çok zevkli her zamanki gibi..Eki Görüntüle 2056642
Güle güle güzel günlerinde kullan canım çok güzellerEki Görüntüle 2056642
Darısı başınaGüle güle güzel günlerinde kullan canım çok güzeller
İki saattir sağ taraftakinin ne olduğunu çözmeye çalışıyorum:)) ters koymuşsun galibaEki Görüntüle 2056642
Pasta standını diyorsun, değil mi ya ilk ben de anlamadımİki saattir sağ taraftakinin ne olduğunu çözmeye çalışıyorum:)) ters koymuşsun galiba
Aynen.. kahve fincanı mı var içinde onun diyorum bakıyorum yok :))Pasta standını diyorsun, değil mi ya ilk ben de anlamadımherhalde fotoğrafa sığsın diye öyle yaptı Deynep dedim
Nasip canım seçmen ne derse o bi tuhaf oldu sankiDarısı başına
Aynen yaa bende baktım baktım ters galiba fincan gibi duruyor yoksa fincan mı dedimİki saattir sağ taraftakinin ne olduğunu çözmeye çalışıyorum:)) ters koymuşsun galiba
Canım hediyeni güle güle kullan canım
Hayırlı uğurlu olsun ♡♡♡ çok zevkli her zamanki gibi..
Teşekkür ederim kızlarGüle güle güzel günlerinde kullan canım çok güzeller
Galibasını silİki saattir sağ taraftakinin ne olduğunu çözmeye çalışıyorum:)) ters koymuşsun galiba
Aynen.. kahve fincanı mı var içinde onun diyorum bakıyorum yok :))
Belki ben ortası çukur pastayı seviyorumAynen yaa bende baktım baktım ters galiba fincan gibi duruyor yoksa fincan mı dedim
Galibasını sil
Belki ben ortası çukur pastayı seviyorum
Önce bi katıl bacım :))Hayırlı olsun cnm güle güle kullan darısı başıma valla
Tarifini görmedin miÖnce bi katıl bacım :))
Ayy tarifi gördüm de isme de baktım göremedim :)) gece gece kafa gittiyse