- 8 Nisan 2017
- 56.781
- 297.353
Yaaaaaa bu renk neeeeeEki Görüntüle 3302647 hediye içinisabel ve K Kazen çok çok çok teşekkür ederim
Yarismalarda olan desteği ileNevreste ye çok teşekkür ederim
isabel ve Nevreste seçimlerinize bayiliyorum kk dan evimde olmayan güzel bir setin gelmesi beni müthiş sevindirdi inanılmaz beğendim çok çok çok teşekkürler fotoda biraz karanlık çiksa da ben burdayım diye bağıran bir set kıskananlar yarışmayı kazanamyanlar çatlasın
Bana motivasyon olanlar var beceriksiz diye onlara ithafen yoksa size dermiyim asosyalim yaaa aşk olsunYaaaaaa bu renk neeeeebirde kıskananlar çatlasın demiş yaaa ama vok güzel niye kiskanmiyormusuz sonuna kadar hakettin sonuçta minikom harika
Hayırlı olsun canım beğenmene çok sevindimEki Görüntüle 3302647 hediye içinisabel ve K Kazen çok çok çok teşekkür ederim
isabel ve Nevreste seçimlerinize bayiliyorum kk dan evimde olmayan güzel bir setin gelmesi beni müthiş sevindirdi inanılmaz beğendim çok çok çok teşekkürler fotoda biraz karanlık çiksa da ben burdayım diye bağıran bir set kıskananlar yarışmayı kazanamyanlar çatlasın
Bende bayıldım bu seteYaaaaaa bu renk neeeeebirde kıskananlar çatlasın demiş yaaa ama vok güzel niye kiskanmiyormusuz sonuna kadar hakettin sonuçta minikom harika
Bana motivasyon olanlar var beceriksiz diye onlara ithafen yoksa size dermiyim asosyalim yaaa aşk olsun
HarikaEki Görüntüle 3302647 hediye içinisabel ve K Kazen çok çok çok teşekkür ederim
Bizde bayıldıkBende bayıldım bu sete
Hee tmm o zaman minikomBana motivasyon olanlar var beceriksiz diye onlara ithafen yoksa size dermiyim asosyalim yaaa aşk olsun
Ben kabul ettim
İmanımız gevrediBizde bayıldıkFasulyelik acil bitsin
Benim 4 ay varİmanımız gevredi
Sunumlarda niye kullanmadınBen kabul ettimbana pembesi geldi ama olsun fazla mal göz çıkarmaz nevos
Benim nisanBenim 4 ay var
Kek olsaydı kullancaktim,benim kurabiye uymuyo ki canomSunumlarda niye kullanmadın
En son neyde aldın benimde martBenim nisan
Tamam hatırladım ama ne zaman yaptık hatırlamıyorumKıbrıs tatlısı nevosum