Waaaaoooooqwww bu neeeeeeHerkese merhaba.
Börek Tarifleri yarışmasında kazandığım ödülüm elime ulaştı. Bu şık ve zarif tercihinize bayıldığımı söylemek isterim sevgiliisabel ve K Kazen çok teşekkür ederim, severek kullanacağım. Ve bir tanemiz Nevreste miz tüm emeklerinle iyi ki varsın. Ve son olarak Oy veren, tarifimi beğenisine layık gören herkese teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 3278140
Bayılzım bunaaa
Çok şık canımgüzel gunlerde kullan tekrar tebrik ederim
Teşekkürler beybilerWaaaaoooooqwww bu neeeeeemuhtesemmm bayıldım vallahi güle güle kuzucum mutlu günlerde
çooh güzelmiş güzel gunlerde kullaanHerkese merhaba.
Börek Tarifleri yarışmasında kazandığım ödülüm elime ulaştı. Bu şık ve zarif tercihinize bayıldığımı söylemek isterim sevgiliisabel ve K Kazen çok teşekkür ederim, severek kullanacağım. Ve bir tanemiz Nevreste miz tüm emeklerinle iyi ki varsın. Ve son olarak Oy veren, tarifimi beğenisine layık gören herkese teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 3278140
İnşallah böreğinin içinde patates vardırHerkese merhaba.
Eki Görüntüle 3278140
Evet vardı ama kıyma da vardıİnşallah böreğinin içinde patates vardır
Herkese merhaba.
Eki Görüntüle 3278140
İyi günlerde kullan bebişimHerkese merhaba.
Eki Görüntüle 3278140
Teşekkürler bebişimİyi günlerde kullan bebişim
Teşekkürler bebeyimAy çokzelmişTekrar tebrik ederim böreğin çok güzeldi. Hediyen de hayırlı uğurlu olsun.
Canım güle güle iyi günlerde kullan inşallahEki Görüntüle 3302197
Soğuk mezeler yarışmasında birinci seçilmem dolayısı ile bana gönderilen bu çok zarif şık ve kullanışlı ödül için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum
K Kazenisabel
Ve benden hiç vazgeçmeyen her zaman destekleyen yüreklendiren en önemlisi keşfeden buraya davet eden sultanım çok teşekkür ederim bu ödülde katkın büyükNevreste
Çok teşekkür ederim sultanımm ne sunumlar yaparım ben bununla şimdiCanım güle güle iyi günlerde kullan inşallah
Hayırlı olsun
İyi ki pes etmedin
Çok güzel komşum güle güle güzel günlerde kullan. Çok beğendimEki Görüntüle 3302197
Soğuk mezeler yarışmasında birinci seçilmem dolayısı ile bana gönderilen bu çok zarif şık ve kullanışlı ödül için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum
K Kazenisabel
Ve benden hiç vazgeçmeyen her zaman destekleyen yüreklendiren en önemlisi keşfeden buraya davet eden sultanım çok teşekkür ederim bu ödülde katkın büyükNevreste
Merakla bekliyorumÇok teşekkür ederim sultanımm ne sunumlar yaparım ben bununla şimdi