Yaaaaaaaaa ama bunlar çok güzellerEki Görüntüle 3302197
Soğuk mezeler yarışmasında birinci seçilmem dolayısı ile bana gönderilen bu çok zarif şık ve kullanışlı ödül için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum
K Kazen @isabel
Ve benden hiç vazgeçmeyen her zaman destekleyen yüreklendiren en önemlisi keşfeden buraya davet eden sultanım çok teşekkür ederim bu ödülde katkın büyükNevreste
Evet evet bu renk ve desendeydi ben de görünce çok beğenmiştimYaaaaaaaaa ama bunlar çok güzelleryaaaaa ben artık fasulye olmak istemiyorum renge bayildiimmm joyzun hediyesidr bu renkti galiba muhteşem yaaaa yaa offf banane banane canım güzel günlerde kullan inş, maşallah çok güzel bak ben nazar degdirmiyom heee
Teşekkür ederim komşummmÇok güzel komşum güle güle güzel günlerde kullan. Çok beğendim
Cok guzeller ıyı gunlerde kullan wunderiiimEki Görüntüle 3302197
Soğuk mezeler yarışmasında birinci seçilmem dolayısı ile bana gönderilen bu çok zarif şık ve kullanışlı ödül için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum
K Kazen @isabel
Ve benden hiç vazgeçmeyen her zaman destekleyen yüreklendiren en önemlisi keşfeden buraya davet eden sultanım çok teşekkür ederim bu ödülde katkın büyükNevreste
Çok teşekkür ederim canımCok guzeller ıyı gunlerde kullan wunderiiim
O kadar mı kolay tolincigim
Hadi inşallah
O kadar kursa boşa gitmiyorO kadar mı kolay tolincigim
Hadi inş nevosum, buralarda çok dirsek çürüttükO kadar kursa boşa gitmiyorGastronomi şehrinde olsun o kadar
11.yılım ve oda buralardaydıHadi inş nevosum, buralarda çok dirsek çürüttük
Aaaa evet eskiymiş nevos bilmiyordum11.yılım ve oda buralardaydı
Tarifi bile var,Aaaa evet eskiymiş nevos bilmiyordum
Beğenmedimler geliyorAaaa evet eskiymiş nevos bilmiyordum
Ayyy yarışmaya mi girdi nevosBeğenmedimler geliyor
EvetAyyy yarışmaya mi girdi nevos
Bulamadim
Tariflerim senin kem gözün yüzünden begenilmedi Nevriye.
Tariflerim senin kem gözün yüzünden begenilmedi Nevriye.
Sen bana niye begenmedim atıyon kiz,küstüm sana,konuşmam bi dahaTariflerim senin kem gözün yüzünden begenilmedi Nevriye.