- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Tamam hatırladım ama ne zaman yaptık hatırlamıyorum Ne hale düştüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam hatırladım ama ne zaman yaptık hatırlamıyorum Ne hale düştüm
Benden beter oldu hep sona kalıyorBlue_Peri sana diyor
Nisanda yapmışım nevos, o zaman mayısta bitmiş olacak dimiTamam hatırladım ama ne zaman yaptık hatırlamıyorum Ne hale düştüm
Nisanda özgürsünNisanda yapmışım nevos, o zaman mayısta bitmiş olacak dimi
Kismetse inş nevoşumNisanda özgürsün
Çok güzelmiş iyi günlerde kullan inşallahEki Görüntüle 3302647 hediye için @isabel ve @Kazen çok çok çok teşekkür ederim
Yarismalarda olan desteği ile Nevreste ye çok teşekkür ederim
@isabel ve Nevreste seçimlerinize bayiliyorum kk dan evimde olmayan güzel bir setin gelmesi beni müthiş sevindirdi inanılmaz beğendim çok çok çok teşekkürler fotoda biraz karanlık çiksa da ben burdayım diye bağıran bir set kıskananlar yarışmayı kazanamyanlar çatlasın
Ben çok kazanmadım ya 6 defa ana yarışmalarda 2 defa sponsordaYuh be yuh ben bir kere bile kazanamadım siz kaç kere kazanmişsiniz bir de ay mı sayıyorsunuz hainler.
Teşekkür ederim daha güzeli senin olsun canımÇok güzelmiş iyi günlerde kullan inşallah
İyi günlerde kullan canım, çok güzellerEki Görüntüle 3302197
Soğuk mezeler yarışmasında birinci seçilmem dolayısı ile bana gönderilen bu çok zarif şık ve kullanışlı ödül için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum
@Kazen @isabel
Ve benden hiç vazgeçmeyen her zaman destekleyen yüreklendiren en önemlisi keşfeden buraya davet eden sultanım çok teşekkür ederim bu ödülde katkın büyük Nevreste
Anam tabak çanak kardeşliği güle güle kullan wunderimEki Görüntüle 3302197
Soğuk mezeler yarışmasında birinci seçilmem dolayısı ile bana gönderilen bu çok zarif şık ve kullanışlı ödül için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum
@Kazen @isabel
Ve benden hiç vazgeçmeyen her zaman destekleyen yüreklendiren en önemlisi keşfeden buraya davet eden sultanım çok teşekkür ederim bu ödülde katkın büyük Nevreste
Çok güzeller canım iyi günlerde kullan inşallahEki Görüntüle 3302197
@Kazen @isabel
Güle güle kullan minikEki Görüntüle 3302647 hediye için @isabel ve @Kazen çok çok çok teşekkür ederim
@isabel ve Nevreste seçimlerinize bayiliyorum kk dan evimde olmayan güzel bir setin gelmesi beni müthiş sevindirdi inanılmaz beğendim çok çok çok teşekkürler fotoda biraz karanlık çiksa da ben burdayım diye bağıran bir set kıskananlar yarışmayı kazanamyanlar çatlasın
Teşekkür ederim sağolasınGüle güle kullan minik
Teşekkür ederim güzelciğimmİyi günlerde kullan canım, çok güzeller
Aynen yaa teşekkür ederim minikim sen de güle güle kullanAnam tabak çanak kardeşliği güle güle kullan wunderim
Teşekkür ederim kukrişimmÇok güzeller canım iyi günlerde kullan inşallah
Rica ederim tatlı kalplimTeşekkür ederim güzelciğimm
Aynen yaa teşekkür ederim minikim sen de güle güle kullan
Teşekkür ederim kukrişimm
Renge baaktekrar tebrik ederim minikim çok şık ama bununla sunum yapmaEki Görüntüle 3302647 hediye için @isabel ve @Kazen çok çok çok teşekkür ederim
Benim onun siyahi var teee çok önce kazanmistim buralarda biyerlerdedikkat ett minoooook kırılmasın rengide acayiiiip güzelmis haaaaaBlue_Peri sana diyor
Hatırlatmasan olmaz sankimBenden beter oldu hep sona kalıyor
Kırılmaz kırılmaz en tepeye koydum el altında bile değilRenge baaktekrar tebrik ederim minikim çok şık ama bununla sunum yapma
Benim onun siyahi var teee çok önce kazanmistim buralarda biyerlerdedikkat ett minoooook kırılmasın rengide acayiiiip güzelmis haaaaa
Niye kullanmıyorsunRenge baaktekrar tebrik ederim minikim çok şık ama bununla sunum yapma
Benim onun siyahi var teee çok önce kazanmistim buralarda biyerlerdedikkat ett minoooook kırılmasın rengide acayiiiip güzelmis haaaaa