- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi muhtesemgatsby
evden yiyecek gönderilir hemen paylaşılır çay yaparsın verirsin bir bardak tableti yoktur acil işi vardır verirsin 1 saatliğine kullanır bunlar olur da izinsiz kıyafetlerin alınması eşyaların kullanılması hoş değil.dese ki arkadaşım şampuanım bitti bu ay alacak durumum da yok zaten diğer kızlar sırayla kullandırırdı eminim.burada üslup önemlihanımefendi farkında mısınız konu sahibi zaten başta gerekli toleransı göstermiş ve her şeyini paylaşmaya gayret etmiş. kız kendine ait bir kaç montu olduğu halde gidip izinsiz başkasının montunu giyebilecek kadar sınır çizmekten yoksun maalesef. bu sınırı sen çizemezsen başkası çizer bu böyledir, çikolata olayı son damla olmuş zira ortada bir birikmişlik var. yurtta büyümesi meselesine gelince herkesin travmaları yoksunlukları vardır eminim ama insanlar buna sığınarak bu şekilde hadsiz davransa sonumuz ne olurdu ?
Ya o kıyafet işini bu kadar abartacağını düşünemedim gerçekten. Benim mesela kolej ceketim falan vardı onun gibi normal kıyafetlere göre pahalı olan birkaç kıyafetim daha var. İsteyince giyebilirsin dedim çünkü hepimiz aynı yaştayız heves ettiğimiz şeyler oluyor, benim jordan mevzusunu biliyorsun zatenvalla donup bi daha okudum dogru mu gordum diye. saka mi gatsby neden bu corona durumu ortadayken kiyafet paylasiyosunuz? dikkat et lutfen.
onun disinda ben olsam kirici olurdum. direkt ifsalardim yani. sampuanimi kullanmissin kullanma, aldigim seyi yemissin yeme diye direkt poker face soylerdim ve muhabbeti keserdim. cunku abi bu normal degil yani hirsizligin yumusatilmis versiyonu. ki bence yumusatilmis da degil ama neyse. mumkunse eve giderken bir cop bile birakma veya biraktiklarini kilitle.
4 kişi çok iyi bu arada flame 8 kişi aynı odada kalanlar var, özel yurtların çoğu da 4 kişi oluyor.Dolap zincirı al kilit al her seyını kılıtle.Çok ayıp ya .Yurt gercekten hıc ıyı deıl .Keske ımkanlarımız olsada apartta kalsak.Ne bılıyım yurt 4 kişi ne kadar zor
şiddete teşvik yokkk yohhhhhhhhben olsam döverdim kızı valla iyi dayanıyorsun
şiddete teşvik yokkk yohhhhhhhh
Ben sabır neymiş burada öğrendim ciddenben olsam döverdim kızı valla iyi dayanıyorsun
Yani en son biri zaten baya tersledi, ütüsünü onun yatağında yapıp yatağı düzeltmeden gittiği için ama umursamadı onu da. Anlaması için birinin cinnet geçirmesi gerekiyor sanırım. Sanırım tatil dönüşünü bekleyeceğim, Bihter şey diyordu ya 'şimdi dinlenicem, yarın için güzelleşicem' o hesap benimki deDiğer kızlar neden bir şey demiyor buna?
Onlarda seninle beraber açık açık konuşsa yaptıklarından vazgeçer belki.
Hepinizin bir olup açıkça konuşmanız gerek.
hoşgeldin botumun içine fare doğurabilir fobisiYatililarda, yurtlarda oluyo maalesef, kaçamıyosun, manyak gidip benim botumun icine dogutmustu, ben de kalkip giymistim sabah, sonra bu ne be diye elimi sokum cikarip, ciyaklayip firlatmistim bebeleri havaya, zaten hakkin rahmetine kavusmuslardi basip ciklettigim icin, neyse ilacladilar gene cikti bi süre sonra, bas edilmiyo. En guzeli tuvaleti kapali tutucan, ortada yiyecek birakmiycan, bosluklari tikiycan falan falan, arada da ilac, alisiyosun zaten fikre zamanla
Valla bana çok normal geldi kaldırması. Olay çikolata değil, onu yiyip bir de terbiyesizce çöpünü oraya koymak. Alay eder gibi. Milletin külotlu çorabına kadar isterseniz, giyer çöpe atarım derseniz, montunu uyanmadan giyip çıkarsanız, diğer şeylerden de siz sorumlu olursunuz.Neden özel olarak yetiştirme yurdunda büyüdüğünü belirttiniz anlayamadım. Yazdıklarınızdan kızdan ne kadar nefret ettiğiniz belli oluyor. Gözünüzle gördünüz mü o çikolatayı yediğini, görmediniz. Ama suçlanacak kişi başından beri gözünüzde belliydi. Aynı odada kaldıgınız arkadaşınızı sabahın beşinde kaldırıp bunu sen mi yedin diye sormak size normal geliyor yani öyle mi? Yada oda arkadaşınızın şampuanınızdan kullanması. Kişisel eşyanızı verirsiniz vermezsiniz o sizin bileceğiniz iş ama ben sizin tavrınızdan anlatış şeklinizden hiç ama hiç hoşlanmadım.
Vay anasını neymiş bu kız böyle ya?Ben sabır neymiş burada öğrendim cidden
Yani en son biri zaten baya tersledi, ütüsünü onun yatağında yapıp yatağı düzeltmeden gittiği için ama umursamadı onu da. Anlaması için birinin cinnet geçirmesi gerekiyor sanırım. Sanırım tatil dönüşünü bekleyeceğim, Bihter şey diyordu ya 'şimdi dinlenicem, yarın için güzelleşicem' o hesap benimki de
Benim bir arkadaşım İstanbuldaki en pahalı özel yurtta kalıyor, orada da değişik ve sorunlu tipler olduğunu duydum. Ortak yaşanılan alanda zaten bazı şeyleri tolere etmek gerekiyor ama herkesin sınırı farklı ve bahsettiğim kişi de tuhaf bir şekilde herkesin bam teline basıyor. Mesela benim yatağımda ütü yapsa, dağınık bıraksa ben takmam açıkçası. Bu arada odalar ranzalı, altta kalanların yatağı biraz ortak kullanıma giriyor. Bahsettiğim diğer oda arkadaşım ise normalde de 'dışarıdan geldiğinizde o kıyafetlerle yatağımda oturmayın" diyen biri ama benim yatağım dururken gidip her seferinde ütüyü orada yapıyor. Tuhaf yani bence.Vay anasını neymiş bu kız böyle ya?
Kızlarla beraber yurt yönetimiyle konuşun bari.
Kız haklı altta yatıyorum diye neden gelen geçen işini benim yatağımda halletsin? Neden benim yatağımda otursun ki?Benim bir arkadaşım İstanbuldaki en pahalı özel yurtta kalıyor, orada da değişik ve sorunlu tipler olduğunu duydum. Ortak yaşanılan alanda zaten bazı şeyleri tolere etmek gerekiyor ama herkesin sınırı farklı ve bahsettiğim kişi de tuhaf bir şekilde herkesin bam teline basıyor. Mesela benim yatağımda ütü yapsa, dağınık bıraksa ben takmam açıkçası. Bu arada odalar ranzalı, altta kalanların yatağı biraz ortak kullanıma giriyor. Bahsettiğim diğer oda arkadaşım ise normalde de 'dışarıdan geldiğinizde o kıyafetlerle yatağımda oturmayın" diyen biri ama benim yatağım dururken gidip her seferinde ütüyü orada yapıyor. Tuhaf yani bence.
Öyle bir şeyi asla yapmam, onun makası vardı bir tane ortak kullanıyorduk bazen artık onu bile kullanmıyorum. Dediğim gibi ben izinsiz almasına ve yalan söylemesine sinir oluyorum.Kız beleşcinin teki laftan anlamaz ama ben kimsede hakkımı koymam sizde onun eşyalarının gözunun önünde tirtiklayin. Mesela aldığına ettiğine hemen otlakci olun kızın zararı karını geçsin
Benim bir arkadaşım İstanbuldaki en pahalı özel yurtta kalıyor, orada da değişik ve sorunlu tipler olduğunu duydum. Ortak yaşanılan alanda zaten bazı şeyleri tolere etmek gerekiyor ama herkesin sınırı farklı ve bahsettiğim kişi de tuhaf bir şekilde herkesin bam teline basıyor. Mesela benim yatağımda ütü yapsa, dağınık bıraksa ben takmam açıkçası. Bu arada odalar ranzalı, altta kalanların yatağı biraz ortak kullanıma giriyor. Bahsettiğim diğer oda arkadaşım ise normalde de 'dışarıdan geldiğinizde o kıyafetlerle yatağımda oturmayın" diyen biri ama benim yatağım dururken gidip her seferinde ütüyü orada yapıyor. Tuhaf yani bence.
Fareler en azından montunu falan giyip gitmez ne bilim botuna yavrulamamak için sana ella da aldırmazO zaman baştan söyleyeyim fareleri seviyorum ama mümkünse dolabımda değil