Oda arkadaşıma ne söylemeliyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dışardaki kıyafet dolabın haricindeki kapaklı dolabın varsa kilit tak küçük. biz dev. yurdunda öyle yapıyorduk. kıyafet dolapları içinde küçük kilit alıyorduk. ortak kullanım alanında kimsenin sormaya hakkı yok zaten kilidi.

Bazı insanlar cidden eleştirmek, yargılamak, linçlemek için burda, burda konu sahibi o kadar haklı ve mağdur ki, bunu bile ayıplamaya, eleştirmeye kalkışmışsınız pes! Ne yapması lazımdı, terbiyesizliğe alkış tutması, takdir etmesi mi? Siz öyle yapıyorsunuz belli ki, ya da şöyle bi durum var; Sanırım siz de konudaki oda arkadaşı gibisiniz Yoksa bu kadar zorunuza gitmezdi konu sahibinin rahatsızlığı…

eğer nakil başvurunuz kabul edilmezse odaya alabilirsiniz. Neticede 4 sene kalacaksınız.

eğer nakil başvurunuz kabul edilmezse odaya alabilirsiniz. Neticede 4 sene kalacaksınız.Eki Görüntüle 2990180
Teşekkür ederim tavsiyeniz için ama bu tarz büyük şeyleri odaya almak yasak. Sene sonu da bir çöpümüz dahi kalmayacak şekilde boşaltmamızı istiyorlar herhangi bir eşya bırakılırsa da atılıyor. Ben sene başında banyo paspası almıştım ona bile izin vermediler, temizlik yaparken sıkıntı çıkıyor diyerek.

Yurt ortamını biliyorum.Biz oda arkadaşlarımızla ortak kıyafet kullandık,yiyeceklerimizi paylaştık.her durumda haber vererek tabi.odanizda özel eşyalarınızı kilitlemek zorunda olmadan rahat şekilde kalmak hakkınız.benim tavsiyem diğer arkadaşlarınızla ortak karar alıp yönetime şikayet edin onun odasını değiştirsinler.

Temizlik yaparken önce fareleri mi alsalar acaba. Bahaneye bak pffff çok gıcık

Bende 4 sene yurtta kaldım bunlardan bambaşka hiç anlasamayacagim insanlarla aynı odada kaldım. Tek söyleyeceğim egerki odanızı değiştiremezsiniz 3 unuz konuşup kızla güzelce konuşacaksın. Böylece herkes eteğindeki taşları döker ona göre davranırsiniz

Ceyceyyyy
Hazırlıkta başka odadan bi kız kızartma yapmak için kevgirimi istemişti. Sanırım kızgın yağda tutmuş. Erimiş bi tuhaf olmuş. Odamın kapısına asıp kaçmış. Kızın yüzünü hatırlamadığım için hesap soramamıştım. İçimde kaldı 12 yıl oldu

Gayet haklısınız oda değiştirme ya da kızı başka odaya alma gibi bi durum varsa iyi olur diğer kızlarda şikayetçi ben de sinir krizi geçirirdim yani

valla kantinden depozitolu bardakla çay alırdım ertesi gün veririm bardağı yeni çay alırken derdim.her seferinde bardağım kantine satılmış olurdu ayoll.bir de yaşı daha büyük eski yurt sakinlerinden korkudan sigara içme oda da diyemediğimden o gidene dek 3 ayda ben içmiştim zaten zehirleniyorum diye .mezun oldu ben de bıraktım o zararlı mereti.o gün bugündür içmem

Ayy ben de sigaraya başladım Bırakamıyorum da, çok üzgünüm bu konuyla ilgili.

yoksunluk ya da travma ile buyuyen bazi cocuklarda baskalarinin esyalarini gerekmedigi halde alma durumu oluyor, hatta bazilari istifcilige kadar gidiyor. 4 farkli insanin ayni odada kalmasi cok zor. ben olsam odadaki esyalarimi kilitli tutar, odada az vakit gecirir, daha cok ortak alanalr ve kutuphanelerde takilirdim.

Ne bıleyım ya

haajahajahajh yazmayi unutmusum kizim delirdin mi ben jordanlarimi kimseye vermem. sakin verme sen de. bir bakmissin senin jordan gitmis yerine seffaf kargo gelmis ahsjshsdjhssj

cidden ya bak benim kardesim 13 yasinda, ayaklarimiz ayni numara. ben turkiyede yokken mesela izin istiyor abla su ayakkabiyi giyebilir miyim diye ama daha once giyilmemis bir ayakkabiysa tamam al senin olsun diyorum ve geri almiyorum. oyle bir gun o bir gun ben hayatta olmaz ki kardesim yani. sen jordanlari koru

Sen bi sor bakayım önce jordan aldın mı diye Ona bi türlü param yetmeyince gidip blazer mid aldım, allahtan küçük ayaklıyım da kız onları gözüne kestiremedi.

Blazer da dünyanın en rahatsız ayakkabısı bu arada, okul yolunda onu giyince rahat edemediğim için gittim bu sefer air force aldım sanki yüzüncü alışım değilmiş gibi Sonuç olarak yine dünyanın parasını ödedim ama hala jordan ayakkabım yok. Ayakkabıyı alamadan soğuma geldi. Bu da yine böyle bi hayat bana istediğimi vermedi hikayem hahahwsxd

beybi ben amerikaya subat sonunda donup haziranda kesin donus yapicam. jordan icin son sansin

blazerin ucu bence cok dar, rahatsiz oldugu belli yani benim yok ama. ben bu ara yeezyciyim ama sadece bir ayagima giyebiliyorum digeri yok cunku

beybi ben amerikaya subat sonunda donup haziranda kesin donus yapicam. jordan icin son sansin

blazerin ucu bence cok dar, rahatsiz oldugu belli yani benim yok ama. ben bu ara yeezyciyim ama sadece bir ayagima giyebiliyorum digeri yok cunku
diğeri yok derken?kırık falan mı var?

Sana ve son şansıma iyi yolculuklar o zaman

Yeezy çok çirkin bence ya onun bir de foam modeli mi ne çıkmıştı çok komik bi ayakkabı aekwodkwpxd
Çok geçmiş olsun tekrardan yeezy () ayakkabılarının ikisini de en kısa zamanda giyebilmeni diliyorum bu arada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…