Oda arkadaşıma ne söylemeliyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayakkabını kimseye ödünç verme kuzum ya.hijyenik değil.herkes kendi ayakkabısını giysin.fular falan değil ki suya bastırıp ütüleyip iade etsin?ayakkabı yurttta temizlenir mi?hem bazı spor ayakkabılar makineye de atılamıyor .başkalarının giysisiyle kime hava atacağız ki?neyimiz varsa onla devam etmeliyiz bence.ufak tefek şeyler iş başvurusu staj başvurusu first date gibi şeylerde ödünç verilebilir de kıyafet ayakkabı bot ı ıhhh

Ayakkabılarımı kimseye vermiyorum zaten 36 numara giyen pek insan yok

Benim de buna benzer bir ofis arkadasim vardi. Cocuklugunu cok fakir bir sekilde gecirmis. Ofiste calisirken ayni parayi kazanmamiza ragmen surekli ufak tefek borclar isterdi. Ben kirk yilin basi bir ihtiyacim oldugunda istesem param yok deyip bir yalan uydurup (biliyorum yalan oldugunu ama uzun hikaye) vermezdi. Sanirim bu tur kisilerde olan bir davranis. Ozellikle kendilerini alttan alacak iyi niyetli kisileri kullaniyorlar. Bence konusmayin cunku zaten sizin ne dusundugunuzu biliyor ve sallamiyor. 1) diger oda arkadaslariyla birlesip yonetime gidip odadan attirin. Ozel esyalarimizi caliyor, eger odadan cikartmazsaniz polise haber verecegiz deyin. O zaman bak bakalim o yonetici hanim ne yapacak. 2) odanizi degistirin. Tum bu surec yasanirken sozkonusu olan kizla kavga etmeyin ama araniza mesafe koyun.

Ayni şeyleri yaşadım. Ben çalışarak para biriktirerek okudum. Kız i phone kullanıyordu ve param yok diyerek geziyordu ama asla çalışmaya Totosu yoktu. Ailesinden para da istemiyordu hanefendi. Kapandı benden borç istedi verdim. En son kavga ettim. Ve parasını istedim. Sonra zaten memlekete geldim. İmkanın varsa eve çık. Malesef bu toksik insanlar hayatımızda hep var olacaklar... İnsan ertesi gün hap parasinida isterkern utanır ya.

Yorum yazan herkese teşekkür ederimm şu an tatildeyim yani okuduğum şehirde değilim. Dönüşte yurdumu değiştirebilmeyi umuyorum hiç muhatap olmadan eğer değişmezse de daha sert bir konuşma yapacağım. Konuyla ilgili tavsiye almak istediğim bir durum kalmadı, konumu kapatabilir misiniz Mune ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…