ocuumu benden alacakm :(((

QUOTE=eeesss;7685428]benim kocamm seni ilgilendirmez tatlımmmm[/QUOTE]

hepimize ,kocanının yaptıklarını anlattığına göre, buradaki herkesi, maalesef ilgilendiriyor ,canım.. acı ama gerçek.....

Kocam bana "a" dedi,kocam bana "b" dedi diye hergün hayatınızı burada naklen izlettiriyorsunuz.Sonra da hergün aynı şekilde tartışma çıkarıyorsunuz.
Konuyu açtınız diye tapusunu da almadınız ya herkes istediğini söylemekte özgür.Kötülüğünüze deseler neyse ama öyle bir durum da yok.
Ben anlayamadım sizin ne yapmaya çalıştığınızı.
Koca aynı koca,siz aynı siz,sorun hergün aynı.E milletten ne bekliyorsunuz ki yani.
Kendim adına son kez Allah kolaylık versin diyorum.

İlgilendirmezse neden buraya kocanla ıcığını cıcığını herşeyini anlatmak için konu açıyorsun?
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ay çok güldüm canım aynen katılıyorum sanaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

haddini bilmez iştee,böylelerine neler yazılır ama neysee...
gece canımızı sıktığı yetmedi,bide ekülü türedi,
hele o an konu kapanmasadı varyaa bende banlanırdım herhalde
sen onun dediklerine kulak asma bitane söz var bilirsin belkii:))
.......kemik yağardı:)))

EXTREME bakın bakın bana ahlak dersi veren terbiyesize baıkn sizzz görün işteeözellerde neler yazılıyoo köpeğin duası bauk olsaa gökten kemik yagardı demiş resmenn sağol canımm ama o dediğinn aynen sana aktarıyorum sana daha cok yakısır emin olll...terbiyesizsinnn

benim kocamm seni ilgilendirmez tatlımmmm

ciddi ciddi söylüyorum senin psikolağa gitmen lazım.. Çok ciddiyim. normal değilsin acil yardım alman lazım. Ne dediğinin farkında değilsin. Bir dediğin diğerine uymuyor. yuvanı kurtarma derdindesin ama derdini ne anlatabiliyosun ne de yaşadıklarını kendin tam olarak anlayabilmiş değilsin arkadaşım.

yazık boşverin üzerine gitmeyin hanımlar.onunda kendince haklı olduğu taraflar var bi de o yönden bakalım olaya

yazma sende kardeşim ben her konu actıgımda balıklama dalmanmı lazımm illaa hahaaaa:umursamaz::teytey:

ben gayett akıllıyım ama kara verdimm bazılarına cvp verirken onların seviyee ve kapasitelerine uygun konusayımkii gariplerr anlasınlarr diyee:teytey:

yazma sende kardeşim ben her konu actıgımda balıklama dalmanmı lazımm illaa hahaaaa:umursamaz::teytey:

yazma da ne demek.. senmi karar veriyosun buna.. arkadaşlar bu arkadaş yardım istemek derdini anlatmak için buraya konu açmıyor bence.. bu kişinin amacı ilgi çekmek.. baksanıza okadar kişiyi buraya toplamayı başardı çıkalım burdan boş sayfalarla başbaşa kalsın kafasını dinlesin.. yazma diyor yaa. sen kimsin bunu diyosun?

Akşam akşam güldürdün beni eeessskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yanlız kocanada sen böyle çokta fifi falan yapıyorsan,sen delirtiyosun galiba adamıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya bak sen şu an insanların sinirlerini zıplatmaktan başka hiç bir şey yapmıyorsun yazık sana yazık burda millete cvp vereceğine evliliğinle ilgilen git eşinle ne yapıyorsan yap bence burda vakit kaybetme ben sadece çocuğuna üzülüyorum ve onu düşünüyorumlmaz:lmaz:

Akşam akşam güldürdün beni eeessskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yanlız kocanada sen böyle çokta fifi falan yapıyorsan,sen delirtiyosun galiba adamıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: ay tatlım sende beni güldürdün akşam akşam hay sen çok yaşa hemiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:

Farkında olmadan iyi bir şey yaptık galiba.
eeesss kocasına bağlandı sıkı sıkıya,artık onu savunuyor .:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…