ocuumu benden alacakm :(((

Tadı kaçtı buranın
Seviye iyice düştü
son mesajın yakışmadı eeesss
Hemde hiç yakışmadı bir bayanayasakkelime

yazmassan yazma bak eeesss nini altında ne yazıyoo cok güzel bi oku cokta fifiiiii :)

evet sizle biraz deşarj oldum amac bu değildi ama okadra cok dedinizki bende bi deneyeyim dedim iyi geldi valla aksam aksamm güldürdünüz beni cok sagolun canlarımmm :)))))

sorunun bence çok büyük sinili olmanda normal ama canım tanımadığın insanlar gerçekten sana çare için yazıyorlardır bu açıdan düşün.ayrıca herşeye konu açtı diye suçlayan arkadaşlar napsın kız yani sorunu var ve bence gerçekten çok ciddi sorunlar bunlar küçük yaşta yanlış evlilik çocuk.bu kız 20 yaşında tamam evlenmeyi çocuk yapmayı biliyorsa lüçük değil diceksiniz ama hata yapmış işte.bu yaşta bu kadar sıorunla başetmek kolaymı ben kaç yaş büyüğüm bekarım okumak bile beni mutsuz ediyor gerçkten çok üzülüyorum bu kız bide bu hayatın içinde bu hayatı yaşıyor.ne var yarım kollu bluz giymiş kocam döver diyor eve gitmemiş.döver diyor ya can korkusuna düşmüş gitmemiş bence çokta iyi yapmış.canım ailen destekse sende bi karar ver bu adamla ömür geçermi be güzelim.sen anlatoyorusn ben yoruluyorum sen nasıl dayanıyorsun bu duruma.boşanmaya karar verdinmi şimdi sen .bu sitede avukatta vardır heralde ben yeni üyeyim bilmiyorum ama sana yol gösteren birileri çıkar yeterki sen karar ver iste.küçücük bebeği anneden ayırmazlar bence sen iyice düşün hata üstüne hata yapma.insanlar senin yazdıklarına cvp veriyor sende biraz sakin sabırlı ol mutsuzluğuna sebep kk dan yazanlar değil.sen sorununun yönünü değiştirme derdine çare bul be ablacımçkavga etme istediğim kadarda konu aç kimse okumasın ben okurum inşallah mutluyum nihayet diye konu açarsın onuda okurum.boşan diyenlerede kızmanı anlayamadım anlattığına bakılırsa bende aynı şeyi söylüyorum.yazdıklarına balkılırsa adamda yok yok iftira boş kıskançlık ilgisizlik sorumsuzluk hakaret dayak şimdide vicdansızlık eeeeeee napacan daha bu adamı sen.sakin ol alınganlığıda bırak tamammı canım derdine çare bulunsun.

edip,özeldenn farklı msjlar cekip burda masumu oynama güzelimm.ben senin gibi özelden yollagın msjları buraya yapıştırmaya gerek duymuyorum.

Saf insan benim sana özelten tek kelime etsem bu moderatör kayıtlarında çıkar..
İnsanın suratına suratına yalan söylenir mi ya?
Sen tabiri caizse küfüre buladın beni,tek kelime etmedim,hepsini modlara yolladım.
istersen bir modla görüş bulsun sana yolladığım mesajları bulsun, var ise yani..
bu kadar yalan pes yani,işte şimdi korktum senden..
herşeyi yaparsın sen..
Allah ıslah etsin..

Kesinlikle bir uzmana gözük sen güzelim, normal değilsin hatta anormal bile değilsin, işine gelmeyince takındığın bu tavır yüzünden artık evliliğinde kim hatalı anlaşılıyor.

arkadaşlar resmen küfür etti yaaa:1shok::1shok:
tövbe tövbe
arkadaşım sen hastasın bence...
kendini çok mu akıllı zannediyorsun
burda millete caka satacağına kocana sesini çıkarsan hayatınla ilgili daha faydalı iş yapmış olursun lmaz:
terbiyesiz seniklava:

g.r.s.n g........ y.ğ.l k.z.k

Bunun ardından zaten ne senın cocugunu sen yetıstırmelısın

(Senın anlattıklarından yola cıkarak soyluyorum)Ne de eşin yetiştirmeli

Yazık o yavrucuga bı cok egıtımden ne yazık kı mahrum yetısıyor....

sen aptalmısınn kızımm özeldenn konusann arkamadan sıg bi insan nedemek ne demek ne kadar akıllı zannediyosun kendini ya boş insan kapat artıkk seni duymak bile istemiyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…