• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocuumu benden alacakm :(((

eeesss sana kimse kötü bir şey demedi burada.fikir almak için yazdın hepimiz yorum yaptık.daha önceki konularını bilmiyorm.ama yaşın küçük.kimse senin ve çocuğunun üzülmesi için yorum yapmaz ve kimse bundan mutlulukta duymaz.bence uslübuna dikkat etmelisin.eğer fikir almak istemiyorsan da buraya yazma.gerçekten kk da seni üzmek isteyen kimse olduğunda inanmıyorum.
umarım evliliğinde her şey istediğin gibi gider.en az zararla kurtulman dileğiyle...

insanlar kendilerini temize cıkarmak için çok güzel konusuyorr burda özel msjlar dışında (1kişiye bu lafım) bravo valla bende bu yetenek yok oyüzden giremedim gözünüzee özür dilerim (bu sözüm de herseye sazan gibi yorum yapanlara herkeze değil... önce önyargılı ve tartısmaya hazır bi şekilde yorumlar yapıp beni tahrik edip,özeldenn farklı msjlar cekip burda masumu oynama güzelimm.ben senin gibi özelden yollagın msjları buraya yapıştırmaya gerek duymuyorum.evettt daha konu acmıyorum çünkii şu güzelim sitedeki bazıı kendini bilmezlerr yüzünden ne konu acarımm ne baska bişey.tüm yazdıkları iyi algılayarak okursanızz anlardınızz zaten evett gözünüz aydın kızlarr hadi sevininn eeesss karar verdii kocasına bastı tekmeyiii rahatladınızmıı dik duruşlu kadın rolunu oynayanlar sevinin hadiii hepiniz gözü aydın benimde tabi ister şikayet edinn ister silin umrumda bile değill hiçbişey artıkkk......ha birdee ben gidince arkamdan dedikoduu yapmayınn ha sizin gibi hanımlara yakısmazzz öpüyorummmmm hepinizii

ya arkadasım neden boyle tepkı verıyosun sana bosa dıyelenlerden biride benım diger konularında yazmıstım farkındaysan sureklı sorun sorun,,:1closedeyes:
dık durma mevzuna gelınce evet ben dık dururum bı badı gıydım dıye hakaret eden adamı , daha once sen aglarken sarsmışmıydı senı ne . evet ben bu adamı bosarım..
sana ne dıyelım bız evet cek sen bu adamı omrunun sonuna kadar mı dıyelım

anlamadım ben bu işten bısey ne dıyelım kı biz fisfisfis

bu arada ben zaten yorum yapmıştım önceki sayfada.bu da ikinci yorumum.allah yardımcın olsun tekrar.

insanlar kendilerini temize cıkarmak için çok güzel konusuyorr burda özel msjlar dışında (1kişiye bu lafım) bravo valla bende bu yetenek yok oyüzden giremedim gözünüzee özür dilerim (bu sözüm de herseye sazan gibi yorum yapanlara herkeze değil... önce önyargılı ve tartısmaya hazır bi şekilde yorumlar yapıp beni tahrik edip,özeldenn farklı msjlar cekip burda masumu oynama güzelimm.ben senin gibi özelden yollagın msjları buraya yapıştırmaya gerek duymuyorum.evettt daha konu acmıyorum çünkii şu güzelim sitedeki bazıı kendini bilmezlerr yüzünden ne konu acarımm ne baska bişey.tüm yazdıkları iyi algılayarak okursanızz anlardınızz zaten evett gözünüz aydın kızlarr hadi sevininn eeesss karar verdii kocasına bastı tekmeyiii rahatladınızmıı dik duruşlu kadın rolunu oynayanlar sevinin hadiii hepiniz gözü aydın benimde tabi ister şikayet edinn ister silin umrumda bile değill hiçbişey artıkkk......ha birdee ben gidince arkamdan dedikoduu yapmayınn ha sizin gibi hanımlara yakısmazzz öpüyorummmmm hepinizii

Allah Allah, yahu güzel arkadaşım biz neden sevinelim senin boşanmana, gözümüz niye aydın olsun. Sen çok mutluydun da biz mi bozduk yuvanı, sen buraya bir sürü dertlerini açtın bizde fikrimizi söyledik. Şimdi tutup hadi sevinin gözünüz aydın demek neyin nesi anlamadım.
Bütün bu sözlerini üzüntüne veriyorum.

haydaaa.
buyurun buradan yakın...
ben de ,yaktım.:delphin::delphin::delphin::delphin

Son düzenleyen: Moderatör:
yani esssee arkadaşım ben senin derdini anlayamadım:1shok::1shok::1shok:

güzelim sürekli sorundan bahsediyorsun
ve sürekli yeni konu açıyorsun
hepsinde de birbirinden acayip olaylar anlatıyorsun
arkadaşlar söylenebilecek her şeyi söylüyorlar ama sen hepsine bi bahane buluyorsun
konu açmalara doyamadın be arkadaşım
benden sana tavsiye buraya her sorununu yazma...yoksa istemediğin çok şey duyarsın...aile içinde arkadaşlarınla paylaşmıyorsun,60000 kadına açıyorsun derdini...her tip yorumu alabilirsin yani,buna hazırlıklı olman lazım
kimse senin boşanmanı istemez,sen boşansan bize ne,kim seni tanır?
boşanmazsın da zaten
madem bu adamı çekeceksin huyuna gitmek zorundasın,ya da tavrını koyup değişmesini bekleyeceksin
yoksa kendi hayatını da çocuğunun hayatını da zehir edeceksin
yazdıklarını üzüntüne veriyorum

hem burda bu kadar kadına dert anlatmaya çalışıp,tartışmalara girerek kendini yoracağına bu enerjini eşinle problemlerini halletmek için harcasan daha doğru olmaz mı?
burda milletin yazdıklarını okuyacağına eşinle konuş,belki bi şeyler düzelir

ya sonucta sen konunu acmisin insalarda sen üzülme daha fazla üzülme diye bu skntilarla hep yasama o kisinin kocanin yani acitign konularla degismeyecegini burdan en azindna böyle anlasildigi icin ayril denilmis sen simdi tekmeyi bastin sevinin demissin o senin kararin buradakiler neden sevinsin sen ayrildin diye kocan sana tehtid mesajlari yaziyor cocugumu alani vururm diyo burada insanlar okudugnu biliyor..ayrilmak istemiyorsan ayrilma sadece fikirlerni beyan ediyorlar
birde herkes seninle ayni düsüncede degil diye bedduada etme Allah senide benim durumuma düsürsün diyorsun bu güzel birsey mi sen kendi kararinla ayrilmak istemiyorsundur ama o kisi ben olsam diye kendi yerine koyup diyordur..sirf seninle ayni dili konusmuyor diye kimseye beddua edemezsin..k

Son düzenleme:
[/COLOR]
haydaaa.
buyurun buradan yakın...
ben de ,yaktım.:delphin::delphin::delphin::delphin

en iyisi kimseye yorum yapmamak..turkbayragi
üyeler konuyu açsın konu kitli olarak kalsın ..
bizde bön bön bakalım..gerekirse özel mesajla yardım ederiz..
bunu istiyolar heralde...:delphin:

ben sizi iyi tanımışım valla yaa..bakın yine bişeyler söylemeden duramadınız..içiniz rahat etmez çünkü bu arada bazı laflarım burdaki belirli kişilere herkese değil..laflarım kendini bilmez özelden abuk sabuk konuşan bikaç insana..bundan sonra açacak konum yok buda bazılarının gereksiz ve boş boş konuşmasını engellemek için..olumlu olumsuz her yoruma açığım ben ama eleştirmenin ve yorum getirmeninde bir adabı vardır..o adabı ben o kişilerde göremedim..anlamıyorumki hayatları bukadar boşmuda buraya gelip çemkirip duruyorlar ...ßen nabza göre şerbet veririm..O kişi doğru yazdıklaırmı tersden anlayınca bende tersden yazma gereği duydum doğru anlasın diye..çok üzülüyorum ben ya onuda anlayamadı...neler var hayatta işte halimize şükredelm..arkadaşda egosunu tatmin edebilmişdir heralde..görmediği tanımadığı birine çemkirerek tatmn olanlardan ya kendisi..neyse siz yorum yazmakdan bayılmadınızmı ben bayıldım valla ne diyim allah akıl versin:D:D

cnm korkma hiç hakim sana verir çocuğu bence esin sana bunları gözünü korkutmak için yapıyor...ayırlacağını falan sanmıyorum

Çok üzügünüm. Kim neden sizin boşanmanıza meraklı olsun. Keşke biraz sakin bakabilseniz. Hep eşiniz tedavi olsun diyoruz ya, siz de olmalısınız bence. Yanlış anlamayın laf sokmak filan değil. Sadece sinirlerinizin çok gerildiği o kadar belli ki, yıpranmışsınız siz çok. Önce kendinizle ilgilenin biraz, yoksa çok çabuk çökeceksiniz.

KONULARIMI OKUYAN HERKEZ BİLİYOR ARKADASLARR ÇOK KÖTÜYÜM ŞUANDA AZ ÖNCE TELEFON ACTI VE COCUGUMU BENDEN ALACAGINI SÖYLEDİ EŞİMM ÇOK KÖTÜYÜM BÖYLE BİŞEY YAPMAYA KALKARSAA BEN KIZIM OLMADAN YAŞAYAMAM mafoldumbenmafoldumben

canım bence eşin seni ikna edemeyince son çare olarak çocukla tehdit etmiş seni:olmaz:

o istediği kadar atıp tutsun kaç yazar şartlarınız müsaitse ve sizin adınıza olumsuz birşey yoksa ortada hiç bir hakim çocuğu babaya vermez...sizin geri dönmeniz için ya da size sıkıntı vermek için böyle konuşuyor muhakkak.siz buna imkan verip bunlara kafanıza takmayın.üzülmeyin ki amacına ulaşamasın...hem havlayan köpek ısırmaz...

Back